![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bardziej na przyszłość... - nie wiem, jak się tego pozbyć (chociaż u mnie Ad Avare zwykle dobrze załatwia sprawę), ale wiem, jak można by obejść. Program Net Limiter - określasz limity na wszystkie aplikacje korzystające z internetu. W przypadku tych dwóch procesów ustawiasz po prostu na zero i przestajesz się nimi przejmować :)
|
thx, i nastepnym razem nie daj sie dziadowi
|
@rembrant pomogles mi dziada zwalczyc. Co prawda jest to gow** jeszcze gdzies na dysku ale poblokowalem polaczenia w Sygate Firewall i teraz jak narazie oki.
A tak wogole to co chwila ... intrusion prevention ... :P Reputa leci !! |
Cytat:
Chyba zainstaluje firewalla tak jak mi radzi rembrant Zobaczymy co bedzie ... |
Chyba masz XP?
Jeżeli tak to zainstaluj łatki na blastera sasera lub odrazu SP2 + najnowsze łaty OD M$ |
A masz jakis firewall?? Przeskanuj kompa spyboot, a pozniej antywirem, najlepiej z internetu zeby nie korzystal z danych na Twoim dysku, wlacz firewall polecam Sygate Personal Firewall (kryptoreklama ;) ) i zezwol na te polaczenia ktore Tobie odpowiadaja. Pozdrawiam
|
Cytat:
|
Ciągłe wysyłanie danych
Otoz mam taki problem ze przez caly czas wysylane sa dane - max predkosc ... nie moge korzystac z neta. Na początku działo się tak za sprawa 2 plikow Mnksvc32.exe i Hnksvc32.exe. Robilem wtedy tak, ze zamykałem te 2 procesy i dalej moglem normalnie pracowac, a teraz nawet to nie pomaga. Myslalem ze problem zniknie po formacie ale po 2-3 dniach znowu to samo. Przeskanowalem system czym sie da ... od trojanow, wirusow itp. W trayu chodzi mi caly czas nod32 z aktualna baza wirusow i nic. Ah i na partycji E tworzy sie plik "testfile" oraz "mnksvc32.exe"
Co to jest?? Jak to wywalic?? Juz wszystkiego probowalem ... HELP ME !! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:02. |