![]() |
Siema!
Mam stacjonarna nagrywarke dvd i mam problem z przegraniem filmu, gdzyz jest zabespieczony "copie protected". Czy da sie to jakos ominac? ??? Probowalem z innym filmem i poszlo, ale drugiego nie moge skopiowac. Przypominam, ze to jest nagrywarka stacjonarna i przegrywam filmy przez podlaczenie drugiego urzadzenia obslugujacego dvd. Mam nadzieje, ze cos da sie z tym zrobic ;) |
Cytat:
Cytat:
-- Pozdr. xclone |
Cytat:
Poczytaj troche forum, tematy o zabezpieczeniach DVD, było tysiąc razy :bicz: Możesz wykorzystać program DVD Decrypter - zrzucasz całą płytke na dysk jako obraz, ale nie ma już zabezpieczenia i traktujesz shrinkiem. AnyDVD odpalasz w tle i on w locie zdejmuje zabezpieczenie - kompresujesz płytkę czym chcesz. |
zabezpieczona DVD ? (Independence Day i dvdshrink)
Witam.
Od jakiegos czasu mam nagrywarke DVD i troche rzeczy juz sie przewinelo przez moje "lapska" Nie spotkalem sie jednak jeszcze z takim komunikatem: Error: (bla-bla-bla) Copy protected Plyta oryginalna, dvd-9. Nie rozumiem ? To jednak shrink nie ze wszystkim sobie radzi ? W jaki sposob obejsc to zabezpieczenie (no wlasnie ... jakie zabezpieczenie ?). Moze mi ktos pomoc ? -- Pozdr. xclone gg:1902158 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:06. |