Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Karta TV-sat do kompa?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/karta-tv-sat-kompa-48373/)

devil-80 17.02.2005 12:02

Karta TV-sat do kompa??

Witam!
Spotkałem sie z kartami tv-sat do kompa.
Dzięki niej bez ABONAMENTU, bez AKTYWACJI, bez FORMALNOŚCI możesz oglądać ponad 1500 kanałów cyfrowych tak jest napisane w ofercie
Tuner cyfrowy satelitarny VisionDTV VP-1020A
Umożliwia odbiór
PAKIET POLSAT CYFROWY: Polsat, Polsat 2, TVN, TVN Siedem, TVN24, TVN Turbo, TVN Meteo, TV4, Cartoon Network/TCM, Fox Kids, Discovery, Discovery Civilisation, Discovery Science, Travel, Animal Planet, Europe Europa, AXN, Kino Polska, Polsat Sport, Club, Reality TV, Info-Teleuniwersytet, Zdrowie i Uroda
PAKIET CYFRA+: TVP1, TVP2, TVP3, TVN, TVN Siedem, TVN24, TVN Meteo, TVN Turbo, TV4, Canal+, Canal+ Film, Canal+ Sport, HBO, HBO 2, Hallmark, Kino Polska, Eurosport, Eurosport News, Planete, Discovery, Discovery Civilisation, Discovery Science, Discovery Travel&Adventure, National Geographic, Animal Planet, MTV Polska, MTV Classic, Cartoon Network, Fox Kids, MiniMax/Hyper, MiniMini, Club, Reality, Extreme Sports

Czy to jest możliwe,że nie płaci sie abonamentu bo przecież są kodowane kanały,a kod zmienia się kilka razy dziennie wiec czy nie jest to ściemą??Ma może ktoś coś takiego??
Pozdrawiam

Ormianin 17.02.2005 12:24

Troche za oficjalny temat... jest tyle boardow o ktorych mowa o kodowaniu ze temat ten jest po prostu zbyt zlozony aby nan odpowiadac... co do placenia abonamentow to juz kwestia sumienia i gotowki

devil-80 17.02.2005 12:32

no to niech będzie odpowiedź na pytanie:czy jest możliwy odbiór cyfrówki przez tą kartę(oczywiście kanałów ktore da się oglądać,czyli nie są kodowane) i wystarczy tylko ta karta czasa i konwerter plus kable:)

Ormianin 17.02.2005 12:56

Cytat:

Napisany przez devil-80
no to niech będzie odpowiedź na pytanie:czy jest możliwy odbiór cyfrówki przez tą kartę(oczywiście kanałów ktore da się oglądać,czyli nie są kodowane) i wystarczy tylko ta karta czasa i konwerter plus kable:)

Jesli interesuje Ciebie ten temat to kup tylko! Skystar2

devil-80 17.02.2005 13:34

oki dzięki za podpowiedź:)

kizio 17.02.2005 13:47

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Jesli interesuje Ciebie ten temat to kup tylko! Skystar2

Racja tylko SS2 najlepiej 2.6D! ok 300zł z pilotem na www.skystar2.cnet.pl ja kupiłem własnie tam i chodzi jak marzenie.

devil-80 17.02.2005 14:41

a masz internet za darmo przez tą kartę??:)jak tak to jakie strony a jak płącisz to ile na miesiąc ciebie to wychodzi

kizio 17.02.2005 14:47

Internet za darmo to Casablanca ale nie wiem jak to dziala i nie jest to dobre rozwiazanie.

devil-80 17.02.2005 15:05

szkoda,że nie wiesz jak działa:(a jak tam z kanałami masz ich dużo??wszystkie są dostępne bez większych problemów?:)Długo już to masz?Radio też działa?Są jakieś problemy np.z obrazem czy dźwiękiem?

kizio 17.02.2005 19:07

Żadnych problemów - wszystkie możliwe kanaly tv i radio z C+ i Polsatu działają bez problemu! Mam to od paru tygodni.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:04.