![]() |
Brak dźwięku!!!
Mam oryginalne filmy ktore bez problemu odtwarzaja sie w roznych odtwarzaczach.
i bez problemu dzialaja po zgraniu na hdd. jednak chce zrobic po kilka takich filmow na 1 dvd - suma <4,3 gb. wykorzystuje nero vision express i postepuje wg wskazowek. po nagraniu nie mam w ogole dzwieku. a skad mam go wziac? przeciez jest w vobach. Orosze o pomoc, bo nie chce zamianiac vobow na inny format, a tylko wykonac kopie. |
Nie wiem, w czym problem. Najwyraźniej NV kasztani coś w plikach ifo. Spróbuj może za pomocą DVD Shrink - metoda została opisana przez Robsa http://www.nrg.to/robs/
|
Hmm, niezle
ale co z tego.
Powstal mi zestaw plikow gotowych do nagrania na dvd. tylko ze nie ma tu MENU i odtwarzacz zaczyna od pierwszego a konczy na ostatnim. Teraz zeby zrobic MENU musze uzyc innego programu, ale: w NVE prawdopodobnie nie bedzie glosu a w TMPemg Author najoierw bede musial zamienic voby na inny format, czyli ZABAWA OD POCZATKU. |
a w TMPemg Author najoierw bede musial zamienic voby na inny format, czyli ZABAWA OD POCZATKU.
Nie masz racji, w Tmpgenc DVD Author wybierasz nowy projekt, a następnie Add DVD ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:38. |