![]() |
Co sadzicie o tym zeby zalozyc klan naszego forum w Mohaa ?
Od jakiegos czasu gram w gre Medal of Honor: Allied Assault. Bylem juz w kilku klanach i stwierdzam ze to jest super :D Mam do was pytanie, co sadzicie o zalozeniu klanu w MOH:AA ktorego zawodnikami beda czlonkowie naszego forum ? Mozliwe ze niektorzy userzy CDRinfo mieli juz mozliwosc gry w MOH:AA i rownierz mysleli o zalozeniu klanu. Chcialbym zeby moj plan wypalil i zeby takowy klan powstal w bliskiej przyszlosci :D
Jezeli okarze sie ze nie mamy wsrod userow graczy w MOH:AA to zglaszajcie rowniez propozycje innych gier w ktore takze mozna zalozyc klan:) Pozdro 4 all ;) |
Sądze że pomysł nie jest dobry bo z tego co wiem nie dużo osób gra w MoH:AA. Jak narazie ogmae i WolfET starczą.
|
W ET tez gram i mowilem ze jak nie bedzie userow ktorzy graja w mohaa to zeby zglaszac inne gry. ET moze byc, jednak wolal bym mohaa :(
pozdro ;) |
krecik, wystarczylo jak napisales o zalozeniu klanu w temacie o grach MP i imo niepotrzebnie zakladales ten temat...
swoja droga - teraz kazdy zajety graniem w ogame, wiec raczej inne gry odpadaja :haha: a no i dla rozluznienia ---> :banan: [dlaczego, gdy za kazdym razem go widze przypomina mi sie nimal? :D] podro ;) |
ja bym wolal pograc w wormsy niz w MOH:AA :D
|
Ja bym się pisał, ale na wolfET :taktak:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
pozdro ;) |
@Smartek w Wormsy można grać przez neta :P
|
a to nie wiedzialem, hmm.. musi byc ciekawie :]
pozdro ;) |