![]() |
My chyba się nie rozumiemy. Zamierzam kupować nec'a, ale to nie oznacza, że teraz. Mam lg 8520B i jest wszystko z nim ok (tylko ten kolor). Obudowa to Mode Com 107
|
kup sobie obudowe z klapka/dzwiczkami na napedy. jak bedzie zamkniete, to nie bedziesz ogladal ;)
|
ja bylem na nijak do litka, sam mam 1213s, kolega z pokoju obok kupil ta nowa toshibe dvdrw dl...
shit jak nie wiem co, odeslal na gwarancji, przyszla nowa, troche lepsza,ale moim zdaniem za ta kase co wydal na nia, powinna lepiej palic plytki. ja przy litku zostane i tak. PS. teraz mam 1213s@1653s :D |
Cytat:
@ Edwardo Ja Liteona bardzo sobie chwalę, mam nagrywarkę CDRW i napęd DVD i nie miałem z nimi najmniejszych problemów. |
a tak na serio Litek ma opinie shitu bo najwiecej ludzi go ma...
co za tym idzie? chyba wszyscy wiedza... kiedys byla nawet sada na glownej kto jaki palnik ma, litek na przodzie wygrywal. potem dyskusja na ten temat byl w dziale dvd a ludzie mowia ze shit, bo niedoswiadczeni biora sie za modowanie fw i chrzania palarki, albo kupuja plytki dvd za 90 groszy i mowia ze im zle nagrywa... |
ale nagrywarka dvd nagrywa rw i po wiekszej czesci jest nagrywarka rw :P
|
Cytat:
a tak na serio, popatrz tutaj ...http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15741 . |
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiście CZARNY 8 ) pozdr. |
A masz Litka? Bo tak jak ktoś chyba Mac ;P wspomianł można sobie wymienieać panele...jak w AOpen...MSI itepe:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
To, co dałem Ci w linku to właśnie palara DVD :P pozdr. ;) |
a może tak nie zwracać uwagi? :>
|
Cytat:
|
Kupno nowej odpada. :P I tak zamierzam kupić palarę DVD.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:07. |