![]() |
Jak zablokować kolesia w Emulu??
Koleś ssie jak nie normalny a w ogóle nic nie wysyła. Chciałęm żeby mnie dodał do znajomych, ale odpisał po chamsku że mam czekać. Jak go mam zblokować bo od tygodnia nie przesłał mi ani bajta. Używam MorphaXT v5.13.
|
dodaj wpis do ipfilter.dat albo zablokuj jego ip w firewallu
|
tylko sprawdź czy czasem nie ma dynamicznego IP bo jak tak to kicha.
|
Cytat:
|
Wystarczy notatnik edytujesz plik ipfilter.dat
i dodajesz taki wpis xx.xx.xx.xx - xx.xx.xx.xx , 100 , nazwa_gostka jeżeli chcesz zablokować jeden ip to piszesz go dwa razy, albo pule ip to piszesz zakres od do... |
1.może po prostu coś innego śle ? np ustawił powershare na parę plików rare
2. może już czas na aktualizacje tego morpha do poziomi 6.1? 3. cóż za karygodny brak cierpliwości, co znaczy tydzień w porównaniu z wiecznością ;) 4. zauważ że wiekszość pasących parzystokopytne ma łacza asymetryczne |
Cytat:
Ad. 2 Co mam zgrać aby zachować kredyty innych użytkowników i ustawienia, tylko folder config?? Ad. 3 patrz ad. 1 Ad. 4 brak danych;) |
Cytat:
- zrób na wszelki wypadek backup całego katalogu parzystokopytnego - podmień po prostu stare pliki na nowe z binarki, a aby byc pewnym ze nie zrobimy sobie qq to wystarczy uwaząc co sie czym i z kiedy oraz jak duzym podmienia ( po prostu z pamieci Ci nie podam ) BTW alt.pl.emule i ich faq lub jakiekolwiek forum o emule |
Witam Forumowiczów
Ja aktualnie korzystam z eMule v0.50a. No i jak uzyskać właśnie adres IP konkretnego użytkownika? Jak klikam na tego użytkownika to jest tam tyko IP serwera. |
Idź na policję.
|
Piekny temat do smietnika!
Tylko gdzie jestAir :wow: na zlocie w 2004 byl :idea: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:03. |