Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   DVD-Video (https://forum.cdrinfo.pl/f13/)
-   -   Przegrać film DVD z wypożyczalni (https://forum.cdrinfo.pl/f13/przegrac-film-dvd-wypozyczalni-48597/)

Tejan 21.02.2005 23:32

Przegrać film DVD z wypożyczalni

mam nagrywarke Nec i probuje przegarc film z wypozyczalni na zwykla plyte DVD czy potrzebuje jakies specjalne programy mam program Shrink i Decrypter oraz Nero co potrzebuje do tego.jeszcze taki problem nagralem kilka filmów na płytach esperanza teraz probuje je skopiowac i wyskakuje mi blad i komunikat "pokrywajace sie operacje We-Wy.
co mam zrobic i gdzie sie udac?????????

jacentyn 22.02.2005 00:54

spróbuj w clonie lub alkoholu

Salem 22.02.2005 06:18

Cytat:

Napisany przez Tejan
mam nagrywarke Nec i probuje przegarc film z wypozyczalni na zwykla plyte DVD czy potrzebuje jakies specjalne programy mam program Shrink i Decrypter oraz Nero co potrzebuje do tego.jeszcze taki problem nagralem kilka filmów na płytach esperanza teraz probuje je skopiowac i wyskakuje mi blad i komunikat "pokrywajace sie operacje We-Wy.

Po pierwsze to co chcesz zrobić to jest piractwo, a jest to nielegalne, więc nie oczekuj wyrozumiałości ze strony forumowiczów.
Po drugie cały ten dział jest w większości o tym jak zrobić kopię bezpieczeństwa płyty DVD !!!.
Po trzecie naucz się zadawać pytania.

Salem

emer74 22.02.2005 07:57

zgadza sie, juz dzwoniłem pod 997 w tej sprawie, kapitan Żbik będzie cie miał na oku........

mgit 22.02.2005 11:32

Cytat:

Napisany przez Tejan

Do zrobienia kopi zapasowej (kopie zapasowa mozna zrobić jak się posiada orginał) płyty DVD z filmem wystarczy ci program CloneDVD do kupienia w hipermarkecie emule

jimmy33 22.02.2005 17:53

shrinkiem zrobisz kopie bezpieczeństwa bez problemu i nagrać też możesz ją shrinkiem

Ceki 22.02.2005 18:45

Kopia bezpieczeństwa, większoś płyt ma ponad 4.7 Gb więc zrzuć Decrypterem, potem zmniejsz Shrinkiem i nagraj Decrypterem o tak http://divx.howto.pl/modules.php?nam...howpage&pid=91

NERV2 24.02.2005 18:30

A małe pytanko czy dekryptor zgra mi dvd z płytki zabezpieczonej, bo mam film nagrany na dvd9 ale jest on zabezpieczony , chciałem zrobić sobie kopie bezpieczeństwa tego filmu ale niemoge go zrzucić [prawdopodobnie jest zabezpieczony i niewiem co zrobic :'( probowałem clone cd i sie wiesza, a dvd copy tools niby stworzył obraz ale gdy probowalem odpalic w power dvd to tylko czarny ekran cały czas i czas leci pisze wynosi on np 9 sekun a na liczniku przekracza ta granice i leci dalej i wyglada to np tak 23 sekunda z 9 sekund i cały czas czarny ekran tak jaby osty obraz , niewiem co zrobic prosze o pomoc !!!!!! :'( Z góry dzięki

Robs 24.02.2005 20:32

Cytat:

Napisany przez NERV2
czy dekryptor zgra mi dvd z płytki zabezpieczonej

Zgra.

anet78 26.02.2005 20:10

mam problem z uruchomieniem decryptera. pyta się o ASPI manager. Nie może odnaleźć określonego modułu. Co mam zrobić?

ideJ 01.03.2005 13:46

Zainstalować ASPI driver? ;)

ryba120 13.03.2005 23:39

Musisz pamiętać że filmy z wypożyczalni zazwyczaj są bardzo porysowane co może w znacznym stopniu wpływać na problemy z zrzuceniem go na dysk za pomocą DECRYPTERA.[I]

giero 13.03.2005 23:54

Można zrobić w ten sposób zainstaluj any dvd ,ten program a raczej sterownik zdejmuje zabezpieczenia w locie czyli po włożeniu płyty do napędu jest ona wolna od wszelakich zabezpieczeń,więc nie trzeba zgrywać materiału na hdd,a do zmiejszenia zawartości płyty możesz użyć nero recode2 lub clone dvd.Ja używam nero recode i otrzymuje zdowalające efekty.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:21.