![]() |
Lite-on LDW-451S - P.O.M.O.C.Y. !.!.!.
Witam !
Mam w swoim posiadaniu nagrywarkę DVD firmy Lite-on LDW-451S. Od paru tygodni napęd przestał czytać jakiekolwiek płyty (robi to bardzo wolno i z reguły z błędami), jeśli zaś chodzi o wypalanie z twadego dysku - żadnych problemó - wypala jak trza. Próbowałem także wgrać nowszy bios do wspomnianego urządzenia, ale wyświetliło mi jakiś dziwny komunikat , że mam się z kimś skontaktować (wcześniej nie było z updatem prolemów). Mam tylko nadzieję, że problem ten tkwi może gdzieś w konfiguracji systemu, bo przyznam się bez bicia, że testowałem ostatnio wiele programów tweakujących i być może namieszałem. Czy ktoś już miał jakiś problem z tym napędem ? :'( :'( :'( Pozdrawiam |
Nie ma na co czekać :nie:
Nie ma co zwlekać :nie: Nieść do serwisu i odebrać nówkę 1653 lub 1673 :taktak: :mruga: |
Cytat:
Taaaa... tylko czy ma gwarancje? || |
Cytat:
Czy jeśli udatowałem bios to straciłem gwarancję ? (oczywiście się do tego nie przyznam :fiu: ) P.S. Po moim ostatnim update biosu wszystko chulało jak należy, nie wiem co się mogło stać. Wydaje mi się, że nie ma tutaj mojej winy. Pozdrawiam. |
Cytat:
Zresztą nic nie mów o żadnym flashowaniu :nieee: Po prostu powiedz, że przestała nagrywać płyty markowych firm A nic nie zmieniałeś w systemie I tyle ... || |
Cytat:
Dam znać jak poszło. |
Cytat:
:mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:17. |