![]() |
Nagrywarka do wypalania płyt pod PS2.
Proszę o informację któa z obecnych nagrywarek najlepiej nadaje sie do nagrywania DVDków z przeznaczeniem do konsoli PS2. Obecnie posiadam SAMSUNGA TS-H552B (już drugiego) i straszne to ścierwo. Jak narazie jedyne płytki które w miarę znośnie nagrywa to Memorexy DVD-R. Ale i tu zdarzają się potknięcia. O innych nośnikach a w szczególności o CD-R'ach nie wspomnę. Drugie pytanie dotyczy porady czy lepiej wypalać na DVD-R czy DVD+R.
|
Ja mialem tez dylemat co wybrac do nagrywania gier na PS2. Wybralem BenQ i jestem zadowolony..
Pozdrawiam |
Dzięki. Zastanawiałem sie nad tym BenQ. Choć przyznam że nie znam sie za dobrze z tą firmą. Ale przeglądałem jeden z wątków poświęcony tej nagrywarce i zapowiada się smakowicie:)
|
Cytat:
tez się zastanawiałem i padło na BenQ :-) nagrywa piknie wszystko śmiga na ps2 dvd+r po zmianie booktype dvd-rom, minusiki wypalalem tez bez problemowo wszystko śmiga |
@Dante83 : a jaka predkoscia palisz gierki i w jakim programie? Ja Pale na Verbach Pastelach i calkiem dobrze sie to sprawuje. Co prawda laser chodzi glosniej i wiecej pracuje niz na oryginalach, na minusach sie chyba mniej meczy niz na plusach..
Pozdrawiam |
Cytat:
Witam Polecam Pioneer i Plextor (to pionierzy i sa nie do pobicia "Gamebackup, Konsolecover i inne fora), ale kazdy ma wolny wybor. pozdrawiam |
Ja mam pionka 107 i jestem całkowicie zadowolony :)
|
Wypalilem niedawno kopie bezpieczenstwa znajomemu cos za pomoca Liteona 1673 i byl zadowolony, uzylem do tego zreszta CLONA CD :)
Nie mam PS2 wiec nie moglem stwierdzic czy bylo poprawnie, ale jak kumpel dorwal i odpalil to zadzialalo bez zajakniecia |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:30. |