![]() |
Organizowana jest zbiorka kaski na nowy serv. Miejmy nadzieje ze wszystko sie ulozy ;).
|
Witam !
Też od zeszłego tygodnia miałem olbrzymie problemy aby wejść na Forum, a także na stronę główną serwisu, myślałem, że to coś u mnie, ale jak dzisiaj się połaczyłem i przeglądnąłem ten temat, to widzę, że i inni mieli problemy ( a jeśli się nie mylę, ja jeszcze wczoraj nie mogłem wejść ). Mam nadzieję, że teraz będzie już OK. Pozdrawiam wszystkich ro29 |
W tej chwili działa jak należy :)
|
Cytat:
|
Wkońcu udał mi się na forum wejść
O 10:00 wejście na forum graniczyło z cudem :) |
Bardzo się cieszę, że forum wróciło!
Już chciałem zrobić coś takiego, bo myślałem, że to coś z moim łączem: Nie ma stronki !! |
Cytat:
|
Czy teraz już wszystko będzie OK? :)
|
@Bartez a jak forum jest Offline to moglibyscie umiescic strone w stylu: "Serwis tymczasaowo niedostepny" lub tak ;) :)
|
No właśnie, już wczoraj miałem założyć podobny temat, ale nie mogłem wbić się na serwer. Przed chwilą też były z tym problemy.
pozdr. |
Cytat:
|
Cytat:
|
:'( to jest straszne, co chwile forum pada :|
Co się dzieje?? |
U mnie to samo .
Przed poprzedną awarią dysków to forum najszybciej działało ze wszystkich mi znanych for. |
Sa momenty ze nie mozna sie wbic na forum. Albo wczytywanie trwa wiecznosc. Tak samo jest z glowna. Czyzby znowu jakas awaria sprzetu?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:25. |