![]() |
Dzialanie forum
Co jakis czas, forum powala sie, teraz czy u mnie, czy na serwerze?
Mam komunikat, polaczenie ze zdalnym serwerem jest niemozliwe! albo cos w stylu: skrypt zostal costam costam i nie laczy. Pisalem nawet do Kilgora w tej sprawie, ale ani odpowiedzi ani poprawy. Drugie: strony, laduja sie koszmarnie wolno a czasami przelaczenie sie miedzy stronami jest niemozliwe. Coz to moze byc? Moge wytrzymac bez forum :D ale jak juz jestem to bym chcial zeby dzialalo dobrze a nawet bardz dobrze. Niniejszym wiec uprzejmie prosze o wyjasnienie tej kwestii. :D |
ja mam to samo zwala sie strona i forum rowniez :(
|
dokłanie to samo - od wczoraj nie moglem się dostać
|
I ja również, raz na jakiś czas (ostatnio to nawet częściej :()
|
Sa momenty ze nie mozna sie wbic na forum. Albo wczytywanie trwa wiecznosc. Tak samo jest z glowna. Czyzby znowu jakas awaria sprzetu?
|
U mnie to samo .
Przed poprzedną awarią dysków to forum najszybciej działało ze wszystkich mi znanych for. |
:'( to jest straszne, co chwile forum pada :|
Co się dzieje?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
No właśnie, już wczoraj miałem założyć podobny temat, ale nie mogłem wbić się na serwer. Przed chwilą też były z tym problemy.
pozdr. |
@Bartez a jak forum jest Offline to moglibyscie umiescic strone w stylu: "Serwis tymczasaowo niedostepny" lub tak ;) :)
|
Czy teraz już wszystko będzie OK? :)
|
Cytat:
|
Bardzo się cieszę, że forum wróciło!
Już chciałem zrobić coś takiego, bo myślałem, że to coś z moim łączem: Nie ma stronki !! |
Wkońcu udał mi się na forum wejść
O 10:00 wejście na forum graniczyło z cudem :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:40. |