Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   DVD-Video (https://forum.cdrinfo.pl/f13/)
-   -   Hurtowe przerabianie avi do dvd (https://forum.cdrinfo.pl/f13/hurtowe-przerabianie-avi-dvd-48693/)

yahoo13 24.02.2005 17:21

Hurtowe przerabianie avi do dvd

Witam!!
szukam jakiegos programu, który pozwoli przerobic kilka plików avi do dvd.
Tak abym np. na noc ustawil sobie np. 3 filmy a rano mogl je tylko wypalic na plytce dvd. probowalem w winavi conv. ale jakos miesza te wszyskie filmy, wychodzi tak ze zostaje mi polowa jednego filmu ,jakas czesc drugiego itd...

za pomoc dziekuje... pozdro dla wszystkich

qfir 24.02.2005 18:08

sproboj odpalic kilka razy ten sam program i za kazdym razem podajesz inny film do konwersji i inne miejsce do ktorego ma zapisac przekonwertowany film

Ufil123 24.02.2005 22:26

Cytat:

Napisany przez yahoo13
Witam!!
szukam jakiegos programu, który pozwoli przerobic kilka plików avi do dvd.
Tak abym np. na noc ustawil sobie np. 3 filmy a rano mogl je tylko wypalic na plytce dvd. probowalem w winavi conv. ale jakos miesza te wszyskie filmy, wychodzi tak ze zostaje mi polowa jednego filmu ,jakas czesc drugiego itd...

za pomoc dziekuje... pozdro dla wszystkich

baaaaarrrrrrdzo proste wystarczy użyć bardziej profesjonalnego programu np. Cinema Craft Eencoder lub TMPEGnc

yahoo13 25.02.2005 10:29

nio nie wiem czy takie proste? cce nie wklei mi odrazu napisow i nie podzieli na chaptery itd. ja poszukuje automata w ktorym mozna szybko ustawic i isc spac...

pozdrawiam

icemac 25.02.2005 11:10

Cytat:

Napisany przez yahoo13
nio nie wiem czy takie proste? cce nie wklei mi odrazu napisow i nie podzieli na chaptery itd. ja poszukuje automata w ktorym mozna szybko ustawic i isc spac...

pozdrawiam

oj lenistwo :>

:bicz:

Ufil123 25.02.2005 11:40

Cytat:

cce nie wklei mi odrazu napisow
jak to nie??? oczywiście że sie da

Cytat:

ja poszukuje automata
to czemu na samy początku nie precyzujesz pytania???? że poszukujesz programu typu "one click"

qfir 25.02.2005 16:58

Cytat:

Napisany przez Ufil123
to czemu na samy początku nie precyzujesz pytania???? że poszukujesz programu typu "one click"

Pzeciez napisal ze chce isc spac i rano miec filmy. Mozna sie domyslic, ze chce sie wyspac, a nie budzc w nocy zeby zaladowac kolejny film do przerobki :D

Ufil123 25.02.2005 19:53

Cytat:

Napisany przez qfir
Pzeciez napisal ze chce isc spac i rano miec filmy. Mozna sie domyslic, ze chce sie wyspac, a nie budzc w nocy zeby zaladowac kolejny film do przerobki :D

no tak ale skąd miałem wiedzieć że pisał o przerobieniu KOMPLETNEGO (obraz + dzwięk + napisy) filmu????

Zibi1970 28.02.2005 11:32

the filmmachine jest takim automatem. polecam

tarnowitz 28.02.2005 23:31

w winavi jest taka opcja , poza tym jest szybki i banalnie prosty w obsludze ,no chyba ze zalez ci na jakosci to musisz uzyc czego innego

yahoo13 02.03.2005 15:04

Cytat:

Napisany przez tarnowitz
w winavi jest taka opcja , poza tym jest szybki i banalnie prosty w obsludze ,no chyba ze zalez ci na jakosci to musisz uzyc czego innego

winavi probowalem, jest faktycznie prosty a jakosc tez mnie zadowala, tylko ze jakos dziwnie dzieli mi te filmy, sa zrobione np. do polowy i takie tam... ogolnie po przrobce kilku filmow mam smietnik z ktorego nic nie moge zrobic...

yahoo13 02.03.2005 15:06

Cytat:

Napisany przez qfir

dzieki za zrozumienie :piwo:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:25.