![]() |
Tak poważnie to ja też rozumiem Microsft - też by mi się nie chciało robić updatów do różnych wersji Windowsa - osobne dla tych co mają już SP2 i tych co nie mają. (I tak na wszelki wypadek trzymam obraz partycji z SP1 :) )
|
A ja napisze jeszcze coś od siebie.
Nie instalujcie SP2 na istniejący WinXP - wiem to po swoim doświadczeniu. Najlepiej zainstalować dodatek na czysty system w innym wypadku komputer może często doświadczać pady i inne nieprzyjemności:) |
A ja miałem WinXP z SP2, jak będe instalował to tylko z SP2, bo nie trzeba łątek instalowac tak duzo..ktorych i tak nie instaluje, a wszystko działało
|
Cytat:
|
nie zebym wierzyl w spiskowa teorie dziejow, ale ten saly SP2 jakas masonska mistyfikacja ;)
|
Mi się uruchomił, ale to pewnie dlatego, że przez cały czas instalacji SP2 mówiłem do niego i głaskałem po obudowie :glaszcze:
:D Co do tematu: fakt przymus używania SP2 troche drażni. Poza tym nie zauważyłem zwiększonej objętości Windy po usunięciu plików backup'u i instalatora, a że używam IE to blokowanie pop-up się jedynie przydało. Chłopaki z Microsoftu sie napracowali, zrobili poprawki, a teraz wciskają je na siłę użytkownikom ??? - troszkę dziwna sprawa (muszą płacić odszkodowania za zniszczenia wirusami czy co? ;)). |
Ostrzegam jeśli bedziecie instalowac Sp2 najpierw pobierzcie łatki i Sp1 i latki od sp1 i dopiero Sp2 bo wam sie pózniej Window$ nie odtworzy !! OSTRZEGAM !!
P.S. Łatki najlepiej pobrać z Windows Update znajdujących sie w waszych menu startach ;) |
Ja już raz zainstalowałem sp2, ale jak sie system wywalił w czasie uruchamiania pinnacle instant cd/dvd , to bardzo szybko wróciłem do sp1 i więcej nawet nie będę próbował z sp2. :nie:
|
Cytat:
http://img297.imageshack.us/img297/9...00019ny.th.jpg :P :P :P :P 18 letni i nie nawala. Jak offtopic to na całego. :D |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Co do 7 letnich kompow, to takich w moim otoczeniu nie brakuje, a nawet... znam sytuacje gdzie lkilku moich znaomych uzywa jeszcze komputerow klasy 486 (intel DX4 albo AMD 5x86), na 16 albo 32 RAMach, chodzi na tym windows 95 OSR 2/albo 98 i jakas przegladarka internetowa i jesli komus to wystarczy? to czemu nie :) |
Cytat:
Poza tym w USA mija moda na Jabłuszko, ponieważ są za pieniądze wyłożone na taką maszynę można coraz częsciej zakupić wydajniejszego peceta. Jeśli porównujesz ilość Apple'ów w USA do ilości w Europie, to się zgodze, że jest ich dużo. Po innym względem kategorycznie nie zgodzę się. Cytat:
A komp ma trochę ponad 10 lat:P |
nie zainstluje sp2, bo po prostu mi komp nie dziala...
ok 2tyg po instalacji co kilka min komp robi zwieche na 20sec ... niech mnie w d*** cmokna |
Cytat:
przyjedz do mnie :> celek 333 + 128mb ram :) (nie wiem ile dokladnie ma ale z 7 raczej tak :D ) sluzy jako portal do internetu ojcu... office dziala ladnie, a ostatnio ojciec na nim robi "zadanka domowe" z pracy w autocadzie (2004 albo 05) :) HA! ps. no chyba ze jako element pracy w biurze uznajesz tez pogrywanie w najnowsze FPP gdy szefu nie patrzy ;) |
w Ameryce to jeździ więcej Chevroletów, niż w Europie Fiatów ^_^
i pokażcie mi 7 letniego Fiata, który nie nawala raz na tydzień :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:04. |