![]() |
RSDLink, DXF2RSD, DXFRSDW -> ma ktoś?
Potrzebuję wyrzej wymienionych progsów. Skąd je mogę zassać?
Na www nie ma (lub na japońskich site'ach), na torrent'ach nie ma, na eDonkey'u jest tylko DXF2RSD ale czekam już 5 dzień i nawet nie raczy się ściągnąć... Ewentualnie: Jaki program jest zdolny exportować poniższe formaty?:
|
a co to są za formaty ? może http://filext.com/ tutaj napiszą coś więcej. Jeżeli chodzi o DXF2RSD, to jak to mało zajmuje to mogę zassać na mulku i tobie potem mailem wyslac. U mnie mułchodzi praktycznie cały dzień...no może przesadzam bo jak gram w gierki online to go wyłączam.
edit: DXF2RSD - ma jedna osoba na mułku, ale kolejki są pełne :| RSDLink - też ma jedna osoba, ale jakoś jej nie widze :| a tego trzeciego to w ogóle mogiła :| próbować to ściągać ? zajmuje każdy plik 88 kilo...moge to zostawić :) |
Cytat:
W zasadzie to potrzebuję *.tmd, ale jak będę miał poniższe progsy to sam go już zrobię. Cytat:
DXF2RSDW to ten sam co bez "W", tyle że z GUI dla Win. Mogę go sobie odpuscić... Wszystkie programy są pod Dos'a albo cmd. Zajmują bardzo mało... |
przepraszam, że tak późno i nie wiem czy to jest jeszcze aktualne...dopiero teraz zassałem RSDLINKA... a to drugie wisi ciągle w mule i czasem ma to jedna osoba i nawet kolega na neo 640 ma problem ze zdojeniem tego... :|
|
Cytat:
Ja mam kumpla z 1Mb i też ma problem... Tyle, że my nie możemy mieć kompa włączonego po kilka dni z rzędu :( Jeszcze raz wielkie dzięki! I jeśli kiedyś dociągnie się DXF2RSD to również czekam... THX! |
zassałem kilka dni temu DXF2RSD i wysłałem go Tobie z RSDLINK. Tylko nie wiem czy doszło... dlatego piszę na forum :). Co do tego trzeciego... to jak go nie mają na eMulku to bedzie problem... mam nadzieje ze zrobisz z tego odpowiedni uzytek :)
|
Hehe, ten temat to ju***380; dinozaur, ale musz***281; odpowiedzie***263; :).
KarolluZ - je***380;eli jeszcze ***380;yjesz (I hope so :)) i masz jeszcze te programy prze***347;lj mi je na wasacz93[malpa]o2.pl Zale***380;y mi, a torrenty i Google s***261; bezsilne. Help! |
***379;y***322; jeszcze w wigili***281;... :mruga:
Cytat:
|
nie każdy przeżywa wigilię:nie:
2 lata temu o mało nie przeżyłem z obżarstwa |
Cytat:
|
OK, czekam z niecierpliwością na wyniki ||.
|
Long time no see... Jakie***347; post***281;py? :)
|
http://www.tales-cless.org/util/psxutils.7z
Sa wszystkie 3 programiki i jeszcze troche:) To nie moj upek. Idzie ok 20kilo. plik wazy 14,1mb Pozdrawiam:) |
Oja, dzięki :spoko:. Na to czekałem. Ale down chyba tylko tobie leci 20kb/s, bo u mnie... 100kb/s :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:53. |