![]() |
Rejestr wyczyszczony, plikow nie ma, a blad dalej wystepuje :-/ :-/ :-/
|
Pewnie zostały ci sterowniki napedu wirtualnego. Sprawdź czy masz od Daemonów pliki w (system32/drivers) d/numer wersji/bus i d/nr wersji/prt tzn. Jeżeli masz Daemony 3.47 to szukasz plików "d347bus.sys" i "d347prt.sys" i je usuwasz. Wcześniej odinstaluj managerem sprzętu napęd wirtualny (jeżeli został) i sterownik scsi. Do tego dokładnie wyczyść rejestr. Wyszukaj w nim odniesienia do tych sterowinków i usuń je.
Ten sam błąd występuje w Alcoholu, bo to te same zabawki. Jeżeli zmieniłeś nazwę sterowników podczas instalacji to musisz szukać tych na które zmieniłeś. |
nie zadzialal jak juz pisalem wyzej wystapil dokladnie ten sam błąd. co robić?? Miałem juz kiedyś zainstalowane daemona, ale go przypadkowo usunęłem i teraz lipa bo nie moge ponownie zainstalować :/ Jak mozecie, to pomózcie!! Pozdro
|
Cytat:
|
W tym bledzie pisze cos takiego (a alkocholu tez sie pojawia: Internal error 25001. 25009 (0x61B1), -536870389 (0xE000020B) Nie wiem, co to moze oznaczac, ten sam blad wystepuje podczas instalacji deamona (pod sam koniec instalki) Nie wiem, co robic. Pozdro :ysz:
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Jakby nie było i tak używam alkohola :P |
Jaki to błąd??
A inny program to emulator wbudowany w Alcohol 120% Ale i tak Daemon the best :) |
Richard burns rally- zabezpieczenia
Hej. Jak odpalic gre: Richard burns rally?? Nie moge zainstalowac daemon tools, poniewaz wyskakuje mi blad. Czy jest jakis inny program emulujacy obraz dvd z zabezpieczeniami?? (obraz znajduje sie na dysku) Pozdro! 8 )
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:41. |