![]() |
Dzięki za pomoc musze kupic taka płytke bo mam same +
jak kupię to napisze jak mi poszło Pozdrawiam |
Cytat:
DVD+R ma troche mniejszą pojemność 4483MB i dlatego nie chciało wejść |
Nero podaje ze plik ma 4485MB i za chiny pana nie chce nagrac pliku obrazu
I robie tak jak radziłes otwórz za pomoca Nero Plik obrazu DVD Iso i zapis i za mało miejsca na płycie i durnieje Jeszcze jedne parametry Rozmiar 4,37 GB (bajtów: 4*703*784*960) Rozmiar na dysku 4,37 GB (bajtów: 4*703*784*960) i może to 4 703 784 960 jest za duże Pozdrawiam |
Cytat:
zrób tak kliknij prawym przyciskiem myszy na pliku tego obrazu nastepnie wybierz Otwórz za pomocą i wybierz Nero Burning Rom w nero wybierz kompilacje DVD i kliknij zapisz |
Bo 4,38 (ja mam 4.7 TDK ) i Nero jest komunikat że za mało miejsca
Chyba że trzeba coś jeszcze ustawić Rozmiar pliku "All.Adobe.DVD-XISO.lso" jest większy od 2 GB I dlatego nie można go przechować w systemie plików ISO! Aby zapisać tak duży plik, użyj systemu plików UDF. W tym celu wybierz Inny rodzaj kompilacji Na plotce nie ma dostatecznie wiele mielca na zapis kompilacji Proszę wlozyć do napędu nośnik o większei poiemności Dysk wymagany dla kompilacii DVD Typ dysku w nagrywarce (Pusty) Pozdrawiam |
Cytat:
przecież płyta DVD jednowarstwowa ma właśnie pojemność 4.38 GB tak więc bez problemu wypalisz 4.37 GB |
Na 1 płycie nie zmieszcze na dwustronnej nie umiem
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Programy w DVD
Pobrałem program All Adobe w formacie DVD-iso
jak otwieram w alcoholu to obraz jest widoczny gdy chciałem otworzyć w Win iso ( plik jest 4.37GB i chciałem coś ująć aby zmieścić na DVD+R )dostaję komunikat:Assertion failed: secno < 1024*1024, file D:\Company\ą«Er.uĆ-\WinISO\Src\DLL\CFreeManage\CFreeManage.cpp, linę 112 Czy mozna prosić o jakieś wskazówki jak ominąć ten błąd aby otworzyć w WinIso albo czy jest możliwość naprawić to w jakimś programie. Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:29. |