![]() |
TVP dało d***
Ktoś potrafi powiedzieć dlaczego nie jest emitowana gala rozdania Oscarów? I za co oni chcą zeby im płacić abonament? :boks: :boks: :bicz: :\
|
eee tam oscary.... a co z pilka nozna?
a co do abonamentu... kiedys sie nie placilo i byla forsa na trnasimsje, teraz sie niby placi i nie ma... |
dala d**** nie pierwszy i nie ostatni
a czy powtorki powtorek z powtorek powtorek do nie danie d*** ;) |
Nie pierwszy raz i nie ostatni.
Już sie do tego przyzwyczailem w ostatnim czasie. |
zgadzam sie maja tyle kasy nie wiem co oni z tym robia, chyba przepijaja:) Oscarow nie ma, podobno Korzeniowski nie chce pilki noznej...niedlugo to bedziemy tylko wiadomosci ogladac i klan:|
|
a kto teraz wogule oglada TVP :D, przeciez juz jest tyle stacji TV, ze nie oplaca sie ogladac tego badzieiwa
|
TVP to biedna instytucja... pewnie nie maja kasy na wykupienie koncesji
Ja bym sie bardziej spodziewal transmisji przez jakas stacje komercyjna A swoja droga, TVP powinno byc przedstawiane jako przyklad totalnej niegospodarnosci, maja kase z reklam + abonament i nie sa wstanie oplacic nawet kilku produkcji filmowych w roku. Od bieniadze od ludzi zebraja - puszczajac spoty reklamowe a dziadem, ktory chwali sie, ze regularnie oplaca abonament. |
Cytat:
A nasza kasa idzie nie wiadomo gdzie ! , Raczej wiadomo , do kieszeni kolesi. Ja mam to w dupie ! i już nie płacę , nie będę nabijał kabzy koleśiom , co widzów mają gdzieś ! Jak TV publiczna i characz chcą ściągać to niech będzie jawne kto ile dostaje i za co ! Bo teraz to wszystko tajne / poufne , ! ciekawe dla czego ! Bo jak na razie to widać tylko kolesiów i koleżanki, co chłam przedstawiają , o TV zakupach nie wspomnę! Kasę ciągną i nic w zamian ! TV publiczna jak dla mnie jest dużo poniżej domu publicznego , to po prostu jedno wielkie oszustwo, kanał , kibel , dno ! A Młynarską, Welman i jeszczepare to na pal , jak Azję ! Żeby idiotów pokazywali na antenie za publiczne pieniądze ! Ale jak napisałem ja nie płacę ! i mam to w dupie ! :fiu: |
mają kasę i żydzą kase :tak!:
|
Nie obrażają c nikogo, ale po co mają transmitować to "show" z głupimy tekstami, dziękowaniem Bogu, rodzinie i całej aMERYCE. Dajcie spokój. Oscar potrzebny jest tylko do promocji filmu. Dla mnie wartościowsze są nagrody z Canne, chociaż tego też nikt nie transmituje.
Całe to przedstawienie trwa 3 godziny, a nic nie w nosi do misji edukacyjnej TVP, zresztą jak większość jej programów np. Śpiewajace fortepiany. |
Cytat:
|
a ja ni TV ni Radia :D
tylko internet :) ograniczajacy sie do paru stron tematyczno-informacyinych (multiwedia, muzyka, elektronika urzytkowa) |
nie zapominajcie, ze radiowa 1ka 2ka 3ka tez sa z obonamentu oplacane :)
wiec kto slucha radia teraz? :P qfir - ja ogladam, mimo ze w tv niepublicznej mozna zobaczyc ciekawe filmy, to sama agresywna formula tych kanlow mi nie odpowiada. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:40. |