![]() |
Zakup LCD 21`
Mam możliwość zakupu używanego (1 rok po gościu zajmującym się grafiką)
monitora Samsung 21` za 600 zeta - czy warto ? model i szczegóły poznam jutro, ale już dzisiaj was się spytam na co zwracać uwagę przy zakupie używanego LCD Jak to jest z jego zużyciem - czy tak jak w CRT ,że kineskop się wypala ? niestety jestem zielony w tym temacie :blee: podpowiedzcie mi coś ta ten temat |
Jak za 600zł to warto :taktak:
Tylko czy grafa ci wyrobi np. podczas grania? Taki monitor pracuje w roździelczości 1600x1200 pikseli :D |
21' za 600 zł ?? coś tu śmierdzi :)
co do wypalania, są programy robiące testy dzięki którym można "zobaczyć" ztan LCD... no na pewno liczy sie też czas reakcji... |
Cytat:
podaj nazwę @Bartek - co do grafy to w tej chwili mam ATI 9700 pro, ale myślę o wymianie na GF 6600~6800GT - tylko czy tym razem zasilacz mi wyrobi, a mam chieftec 360 W i czy warto wogule wymieniać ????? czy czekać na przesiadkę na A64 i PCI express ??? ??? ??? |
Cytat:
|
A więc ja mam LCD 19" i chodzi przy 1280x1024 i FAR CRY (Detale High) na 9550XT się nie tnie :D
Tylko, że mam zmieniony zasilacz (Chieftec 360W) bo odkąd mam 9550XT się cieło na starym a teraz już nie :) Więc u ciebie zasilacz będzie musiał chyba iść do wymiany :( Jednak GeForce 6 biorą dużo prądu a widzę, że teraz masz już 9700 i ogólnieładny config... Ale podaj jeszcze dokładny model tego monitora :taktak: Wazny jest czas reakcji! |
Cytat:
@CreAtivE Jak kupie GF to zapewne pójdzie pod młotek ;) co sądzicie o tej karcie ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43685369 |
Cytat:
Ale nie martw się na zapas, kupisz GF6 i wtedy sprawdzisz :taktak:[/QUOTE] Cytat:
|
Cytat:
Twój sprzęt wystarczy Ci przynajmniej na kolejny rok a grafa poradzi sobie z palcem w d...e z tym LCD. 8 ) |
Cytat:
ale to jest taki soft co wyświetla "testowe obrazy", kółka, podstawowe barwy, ramki, siatki itp. itd. |
Czy to chodzi o taki monitor??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:13. |