![]() |
I ja też... delete przed jakimkolwiek czytaniem. Plus blokada wyświetlania obrazków i jakichkolwiek załączników i jest w ciut bezpieczniej :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja z dziwnymi mailami robię jedno - usuń.
a jak mają załączniki to powinna być funkcja zabij ;) ciekawość to pierwszy stopień. potem schody się urywają. |
Zanim na powaznie wezmiesz jakiekolwiek info o twoim IP, to zastanow sie czy 1. masz stale ip 2. czy masz zewnetrzne
jesli nie, to olac FBI |
A ja tam mam konto na gmailu i w tamtym tygodniu przyszły tylko 2 maile, że niby coś wygrałem :D
To jest konto :D A nie to co na interii czy onecie, że cię zasypuja takimi mailami :taktak: Mam firewall'a sprzętowego na routerze, Ad-Aware i to mi wystarcza :) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
To ja dostawałem kupę takiego typu maili jak w załączniku... Logo SYMANTEC, więc wszystko powinno być ok...
A tu antywirek o wszystkich alarmował, ale denerwowało mnie to jego powtarzające się kilka, nawet kilkanaście razy dziennie wycie... Dlatego zmieniłem adres... ;) P.S. Raz nawet dostałem wira od podobno ThanatoS`a... tylko jego adres e-mail wydał mi się baaaaaaaaaaaaardzo dziwny... ;) |
FBI by predzej zlikwidowalo Ciebie, cala twoja rodzine, i wszystkich znajomych zanim by tobie takiego e-maila wyslali. hehehe
|
Cytat:
|
po co antiwir.... nie otwieraj nic od nieznajomych i tyle (doi od znajomych jakis syfow tez nie)
|
Cytat:
Ps.Zainstaluj AntyWirusa. |
Byłem na tyle głupi że otworzyłem załącznik, chociaż był to plik .pif z rzekomym rozszerzeniem .txt w ten właśnie sposób stałem się szczęśliwym posiadaczem virucha "sober".Brak mi słów i przykro mi za siebie
|
FBI nie siega tak daleko po za granice USA, i napewno tak nie informuja ze kogos namierzyli, to zwykly wirus ktory robi glupie kawaly
|
Zaznaczam, że niemam z tym nic wsolnego ;p
A tak na serio, jak wspomniałeś "ktos sobie jaja robi" :ysz: Zobacz z jakiego IP wyszedł ten email... Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:16. |