Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   czy oni mnie śledzą??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czy-oni-mnie-sledza-48927/)

andrzejj9 01.03.2005 20:45

I ja też... delete przed jakimkolwiek czytaniem. Plus blokada wyświetlania obrazków i jakichkolwiek załączników i jest w ciut bezpieczniej :)

czero 01.03.2005 19:31

Cytat:

Napisany przez ed hunter
ja z dziwnymi mailami robię jedno - usuń.
a jak mają załączniki to powinna być funkcja zabij ;)
ciekawość to pierwszy stopień.
potem schody się urywają.

Dokladnie, robie to samo ! :D

shuma02 01.03.2005 16:22

Cytat:

Napisany przez ed hunter

No widzisz, a moja siostra tego nie rozumie i mysli ze ja wszyscy tak bardzo kochaja ze wszyscy do niej pisza... no a wczoraj byl kolejny format systemu...

ed hunter 01.03.2005 07:56

a jak mają załączniki to powinna być funkcja zabij ;)
ciekawość to pierwszy stopień.
potem schody się urywają.

mr_spock 01.03.2005 05:15

Zanim na powaznie wezmiesz jakiekolwiek info o twoim IP, to zastanow sie czy 1. masz stale ip 2. czy masz zewnetrzne
jesli nie, to olac FBI

B@rtek 28.02.2005 23:58

A ja tam mam konto na gmailu i w tamtym tygodniu przyszły tylko 2 maile, że niby coś wygrałem :D

To jest konto :D A nie to co na interii czy onecie, że cię zasypuja takimi mailami :taktak:

Mam firewall'a sprzętowego na routerze, Ad-Aware i to mi wystarcza :)

Predi 28.02.2005 23:17

Cytat:

Napisany przez Patrix
antywir/firewall/antyspam/antyrobal to dzisiaj zło konieczne :)

eee tam.... firewalla mam sprzetowego, antiwira - mks online, antyspam juz jest na gmailu... tylko antyrobaka mam :D ale cos go dawno nie uruchamialem ;)

Mich@ł 28.02.2005 23:06

Ilość załączników: 1
To ja dostawałem kupę takiego typu maili jak w załączniku... Logo SYMANTEC, więc wszystko powinno być ok...
A tu antywirek o wszystkich alarmował, ale denerwowało mnie to jego powtarzające się kilka, nawet kilkanaście razy dziennie wycie... Dlatego zmieniłem adres... ;)

P.S. Raz nawet dostałem wira od podobno ThanatoS`a... tylko jego adres e-mail wydał mi się baaaaaaaaaaaaardzo dziwny... ;)

shuma02 28.02.2005 23:06

FBI by predzej zlikwidowalo Ciebie, cala twoja rodzine, i wszystkich znajomych zanim by tobie takiego e-maila wyslali. hehehe

Patrix 28.02.2005 22:54

Cytat:

Napisany przez Predi
po co antiwir....

antywir/firewall/antyspam/antyrobal to dzisiaj zło konieczne :)

Predi 28.02.2005 22:49

po co antiwir.... nie otwieraj nic od nieznajomych i tyle (doi od znajomych jakis syfow tez nie)

Maciej 28.02.2005 22:08

Cytat:

Napisany przez wwojtek26
Byłem na tyle głupi że otworzyłem załącznik, chociaż był to plik .pif z rzekomym rozszerzeniem .txt w ten właśnie sposób stałem się szczęśliwym posiadaczem virucha "sober".Brak mi słów i przykro mi za siebie

To będzie nauczką na przyszłość. :)

Ps.Zainstaluj AntyWirusa.

wwojtek26 28.02.2005 22:06

Byłem na tyle głupi że otworzyłem załącznik, chociaż był to plik .pif z rzekomym rozszerzeniem .txt w ten właśnie sposób stałem się szczęśliwym posiadaczem virucha "sober".Brak mi słów i przykro mi za siebie

Bródka 28.02.2005 21:43

FBI nie siega tak daleko po za granice USA, i napewno tak nie informuja ze kogos namierzyli, to zwykly wirus ktory robi glupie kawaly

MacGyver 28.02.2005 21:21

Zaznaczam, że niemam z tym nic wsolnego ;p
A tak na serio, jak wspomniałeś "ktos sobie jaja robi" :ysz:
Zobacz z jakiego IP wyszedł ten email...

Cytat:

Napisany przez FBI
DON'T BE FOOLED BY SO-CALLED "FBI EMAILS" THAT ASK YOU TO OPEN AN ATTACHMENT. Read all about this new virus-laden scam. As a policy, the FBI never sends out unsolicited emails. And if you get one of these bogus emails, please report it to the Internet Crime Complaint Center at http://www.ic3.gov/.

[@doggydogg był pierwszy]

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:16.