![]() |
ZaŁamany Pomocy Plz - Nec
Witam Was serdecznie mam nagrywarke DvD stara bo NEC DVD+RW ND 1100A dałem za nia 150 złot a mam ja cos koło 2 dni i nie wiem co gdzie jak :(
Czytam te wasze news'y nie zebym był blondynem ale albo mam popsutą nagrywarke albo ja cos robie nie tak... Co jest ciekawe na screenie : http://gdynia.no1.pl/~even/nag/dvd.JPG włozyłem do nosnika dvd płyte jakas firma OCTRON DVD-R Recordable MAX 4x SPEED 120 VIDEO SP DATA 4.7GB i co mnie zadziwiło jej nie czyta :| Co jest ? Odtwarza filmy, nagrywa płyty CDr bez zadnego problemu, ale nagrywac DVD no nie chce :( nie wiem czemu :( :( POMOCY TO NAPRAWDE WAZNE Chciałbym abyscie sie wypowiedzieli na temat ceny jaka dalem za ta "NAGRYWARKE" i czy moze ja cos źle robie .... Jest jeden plus iz moge ja oddac do piątku wiec prosze o POMOC Z GÓRY DZIEKUJE !!!!! POMOCY ! |
Nagrywarka pzry dzisiejszych cenach warta max 100 zł. Na dodatek jest to model jednoformatowy i nagrywa tylko na nośnikach markowych. Z tego co pamiętam to chyba na + a nie minusach. Można ja przerobic na model 1300 i wtedy nagrasz na każdym nośniku tylko nie 8,5 GB.
Jak znajdę ta stronę z tymi biosikami to podam ci link. Znalazłem: http://etna.rpc1.org/nec/nec1100%20to%201300.html |
ZIOMEK JESTES WIELKI ZE MI WKONCU WYTŁUMACZYŁES :D ... A jaki mam sciagnac bios zassac bo sa 3 :D a ja jak juz cos robie to wole byc pewien :D ... A i jedno pytanie mnie dreczy :D a dokładnie o co chodzi z tymi "+" i "-" ?? :]
Bardzo DZIEKUJE JAK TO BEDZIE TO :D |
Czlowieku co ty robisz???
Oddaj ta nagryware poki mozesz! Dokladasz 80 zl i masz nowiutkiego Benq 1620 o nieporownywalnie lepszych parametrach i z 2 letnia gwarancja dtd! Ale glupota :nie: |
Stary ja mam taka świadmośc o nagrywarkach DvD jak moja mama o pracy w kopalni :] ja moge nawet dolozyc 200 zł i kupic jakas lepsza ale sobie myslalem zaoszczedze i sobie kupie ram albo new procek ;] chociaz nie chwalac sie mam juz dosyc dobry sprzet ale zawsze ten nastepny dysk tez by sie przydal no ale coz dlatego zalozylem ten topic abyscie mi uświadomili co jak i gdzie bo widze ze tu jestescie naprawde doswiadczeni :D no i chce poznac wasze zdanie dzieki REALOK za wypowiedzenie sie !! Jestes ZIommm
no i mowie ze do piątku mam czas tzn mam ja sprawdzic i w ogole jak nie bedzie mi odpowiadac to odaje proste i logiczne...ale ja naprawde nie mam zielonego pojecia o nagrywarkach DVD :] . JESZCZE RAZ DZIEKUJ ! KAZDA NOWA, TWOJA NOTKA JEST DLA MNIE WAZNA ! --------------------------------------------------------------- |
Cytat:
:bicz: rozumiem że nagrywarka jest używana, więc jeśli tak jest to wiedz że nie kupuje się nagrywarek używanych, laser ma swoją żywotność, do tego ta cena :wow: , długo bym się zastanawiał nawet za 50zł. Dołożysz parę złotych i kupisz nową z gwarancją, poczytaj temat dla nowych userów na tym forum. 8 ) Zobacz też www.proline.pl porównaj ceny. |
Acha no to wychodzi na to ze raczej napewno bede zmuszony ja oddac :] i wziasc moja ZAWYZONA CENE :D nie ma to jak FORUM :D rzecz XXII WIeku
|
Jeżeli masz taką możliwość to nawet się nie zastanawiaj. Ta nagrywarka jest STARA,DROGA, i BARDZO WYBREDNA.
PS. To był jeden z pierwszych modeli NEC, na ten czas to już bardzo zacofana technologicznie nagrywarka. CENA max 70-80 zł. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:42. |