![]() |
Jak robie tym CCE to w 48% zawiesza mi sie program.... ???
|
Kwadraty są tylko juz w SVCD i pojawiają sie raz po raz przy jakims szybkim ruchu
|
Cytat:
|
Zależnie od długości filmu. Ja zostawiam zawsze 4 (bo mam słaby komp) i jakoś kwadratów nie widać. To już w większości kwestia gustu i indywidualnych upodobań i doświadczeń.
|
W ustawieniach w FilmMachine w CCE jest ilosc "passes"...ile tego ustawic aby wyszedl bez kwadratów film (tam bylo 4)
|
Cytat:
|
Patrykk odbierz wiadomośc prywatną odemnie.
|
jest.
|
Moze jakis crak ??? do CCE jest aby nie bylo tego kwadratu w filmie?
|
Cytat:
|
Musisz zarejestrować CCe (za opłata) lub vitaminkę ;) zainstalować.
|
Prosze o szybką odpowiedz jak zrobic ten encoder aby dzialal poprawnie lub cos takiego...
|
Cytat:
|
Musisz zwiększyć ilość przebiegów (pass) dla konwersji, nie wiem jakim encoderem robisz, ale proponuje CCE. Ustaw minimum 4 przebiegi, jesli dasz wiecej bedzie jeszcze lepiej.
|
Jak polepszyc jakosc
Witam!
Jestem tu nowy i malo znam sie na kompresji AVi do (S)VCD. Mam problem a mianowicie: 1.Mam program FilmMachine i probuje zrobic z AVI film na SVCD.Juz po kilku probach zauwazylem, ze jest roznica jakosci w porownaniu z VCD.Ale podczas gdy w filmie kamera szybko sie porusza to widac na ekranie kwadraciki. Jak mam zrobic film aby byla dobra jakosc (bez kwadracikow) i w miare szybko. Dziekuje za odpowiedzi i pomoc. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:44. |