![]() |
Nero - Image Recorder - inne zastosowania...
W Nero jest możliwość wybrania sztucznej nagrywarki Image Recorder, i wtedy możemy przy nagrywaniu zapisywać plik jako obraz (dziś to odkryłem :O ). Czy jest możliwość wykorzystania tej wirtualnej nagrywarki w innym programie? A jeżeli nie, to czy istnieją inne tego typu rzeczy - jak na przykład wirtualna drukarka drukująca do plików PDF?
Dzięki za odpowiedzi. :piwo: |
Image recorder to czesc programu nero nie mozna sobie go tak wyjac, tak na marginesie prawie kazdy program do nagrywania posiada funkcje tworzenia obrazu, a jak myslisz jak robi sie obrazy plyt cd nagrywa na cd a pozniej znowu kopiuje na dysk w formie obrazu ?
|
wirtualna drukarka...hehe nie słyszałem. A ten Image Recorder to normalka, służy przeważnie do robienia obrazów płyt w formacie .nrg i nie tylko na HDD.
|
Cytat:
http://img62.exs.cx/img62/3659/beznazwy14aq.gif |
Cytat:
Cytat:
Ja posiadam programy, które nie mają funkcji zapisywania do obrazu. Pytam więc, jak z takiego programu wyciągnąć obraz. I właśnie do tego jest mi potrzebna taka wirtualna nagrywarka! |
MAM podobne pytanie co KaPI,
w netbooku nie dvd, nie mam dvd-RW na USB a tylko takie sa tam porty potrzebuje zrobic dysk przywracania systemu, ale okrzyk windows 7 jest jeden - nie masz fizycznego urządzenia do nagrywania płyt ;-) potrzebuje program, driver , który stworzy taki sobie Image recorder, robiący plik ISO, który będę potem mógł nagrac na Pendrive jako botowalny czym to zrobic? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:14. |