![]() |
Zostaw Litka 832 dokup sobie drugi napęd LG GSA 4163b lub Benq 1620 a będziesz zadowolony z tego duetu. Chodzą opinie że Litek 832 to najlepiej dopracowana nagrywarka DVD ze wszystkich Liteonów. :)
|
Ja na Twoim miejcu kupiłbym w ciemno Benq (jakość do ceny) - ale jeśli zdecydujesz się na Neca lub Pioneera to też napewno będziesz zadowolony. :)
Co do Litka to odradzam, chyba że jesteś cierpliwy, wykazujesz się spokojem oraz lubisz niespodzianki (częściej te negatywne) - w tym wypadku to dobry wybór. ;) A teraz spójrz na mój podpis i oceń wiarygodność wypowiedzi - staram się być obiektywny. Dodam jeszce że Litek do poprawnego nagrania potrzebuje odpowiednich nośników oraz nie cierpi dużych speedów - najlepiej to x4 na Verbatimach, Platinum, TDK i to w formacie DVD+R. Wybór jak zwykle należy do Ciebie :piwo: Ps. Twój Litek 832 to najlepszy z dwuwarstwówek - dlaczego chcesz w ogóle zmieniać ??? Jeśli Ci chodzi o prędkości to nie kupuj tych modeli - powód powyżej. |
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja mam pytanie czy ten 812@832 zle ci nagrywa ???
czy tak zmieniasz bo masz szmal na wydaniu ??? jak chcesz juz zmieniac to benq1620 lub nowszy :tak!: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Szczerze??
Olej liteona i weź jedną z tych trzech: LG GSA 4163b, Benq 1620, Nec 3520. Jeśli jednak uparłeś sie na litka to bierz 1673 bo moźna przerobić na 1693... |
1653S czy 1673S ?
Czas wymienić swojego 812S@832S na coś nowszego :-)
I tak się zastanawiam którego LiteOn-a wybrać. Czy 1653S czy 1673S. Niby te dwie nagrywarki różnią się sprzętowo. Czytałem też, że do 1653 są lepiej dopracowane biosy, a z kolei biosy do 1673S są fatalne. Nie wiem która brać. Patrząc przyszłościowo, to chyba lepiej 1673. Ma ktoś może jakieś wykresy z KProba z LiteOn 1673? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:16. |