![]() |
MENU dla VCD na płycie dvd
Przeczytałem większośc postów na ten temat, ale nie znalazłem nic jak się robi menu w NERO gdy chcę kilka filmów VCD umieścic na jednej płycie żeby można było łatwo przejść z jednego na drugi.
Wiem że jak wcześniej pakowałem 2 pliki na 1 cd to trzeba było przewijać jeden filmik aż do początku drugiego, na 700 mb-owej płycie to jeszcze luz, ale na dvd to by mogło potrwać :smutny: Jak zrobić sobiemenu dla vcd na płycie dvd w NERO?? Wszystkim którzy odpowiedzą bardzo dziękuje!! :) |
Ja robie menu w TMPGEnc DVD author, gdy mam już przekonwertowany każdy film na VCD z osobna. I jest to banalnie proste i naprawdę polecam.
|
Cytat:
??? |
Nigdy ich nie zmniejszam, daje takie jakie wychodzą, czasem nawet i po 900mb i jakoś mi nie stworzyło to nigdy problemów :)
|
Cytat:
bo ja chce zrobic takie cos ze najpierw pojawia sie cos takiego jak moje logo czyli filmik a potem przechodzi to do menu i juz mozna dzialac normalnie.. ale niestety nie wiem jak to zrobic jak dodac cos takiego jak start track?? wie ktos moze ?? tylko nie w dvdlab... |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:47. |