![]() |
Napisy do dvd multiangle
Nowy kłopot.Dokładnie- Kompania Braci 6 czyli płyta z dodatkami.@ gb w 01....vob i 2 gb w 0.2 vob ....W 0.2 vob mam film ,w którym podłozyłem napisy.I za cholere nie moge tego wpisac w stare menu.Uzywam znanej mi metody podmiany plików vob i ifoupdate.Co bym jednak nie zrobił płytka niechce sie odtwarzać.Zaczyna niejako od końca i wywala powerdvd.Może jest jakś inna metoda ??
|
A gdzie tu multiangle?
Przydałoby się może trochę więcej informacji o tym jak dołożyłeś te napisy, czym próbujesz oglądać itp itd.... |
Podkładanie napisów wykonuje następująco :
Zrzut materiału dvddecrypterem prze "demux" do jednego pliku wyciągam ścieżki dźwiekowe vobeditem następnie pakuje to do dvdlabpro,dodaje chaptery,ścieżki dźwiękowe itd tworze napiski w dvdlabpro i muxuje wszystko w zwykłym dvd takimi przygotowanymi vobami podmieniam oryginalne i uzywajac ifoupdate mam wpisane to w menu tu jednak niechce to działać za cholere.Są raptem dwa ifo,podkładam napisy we vts 2 i aktualizuje ifo 2 (choć pierwsze tez próbowałem) A ogladam powerdvd 6 lub mpc,sprawdzałem też w stacjonarce po wypaleniu na dvdrw.Niestety porażka na całej lini. A - i dzieki za dvd rebulidera :D - z innym filmem poradził sobie genialnie(na szczeście tam były pl napiski |
Z tego co piszesz to raczej to jest multipgc a nie multiangle (to nie to samo).
Mozesz sprobowac Adjusted Cell Mode w IfoUpdate ew. metody ze Scenaristem opisanej na mojej stronce (patrz sig) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:29. |