![]() |
Komedie z polskim dubingiem
Witam
Ostatnio wpadł mi w rece film "But Manitu" z odjechanym dubingiem, ehhh zalałem sie łzami, kto nie widział to polecam. Wczesniej bylo tez "RRRrrrr!!!" cos w tym stylu ale juz nie tak dobre jak But. Zna ktos jeszcze jakies inne komedie z polskim dubingiem. Lige najglupszych dzentelmenow tez widzialem. dzieki |
Zły mikołaj
wariaci z karaibów Scooby doo 2 :-) w 80 dni dookoła świata rycerze z szanghaju Asterix i obellix misja kleopatra (text gościa co zrobił but manitou i RRrrrrr czyli Bartosza Wierzbięty. gościu jest mistrzem w dubbingu. Pisał też text m.in do shreka 1 i 2) itd itd...... Swoją drogą też oglądałem But manitou i płakałem ze śmiechu :-))) |
mam cos co sie nazywa Czarni Kot Bialy Kot.
chyba serbska komedia z polskim dubbingiem. nie wiem czy to nie to samo o czym piszecie, jeszcze tego nie widzialem tylko wiem ze siedzi na twardzielu. ale slyszalem ze bardzo dobrze sie mozna posmiac |
Gdzieś widziałem urywki "Lucky Luke" ale on to dopiero do kin chyba wchodzi.
|
pan bartosz wierzbieta robi swietne tlumaczenia, niby sa one troche do siebie podobne,ale tak rozne i charakterystyczne :)
|
A gdzie to But Manitu można znaleźć? To amerykański film?
|
Cytat:
|
Cytat:
W torrencie też są chyba jakieś promocje |
Niestety mnie coś nie lubią w tych sklepach i obsługują wyjątkowo wolno.. Za to w supermarkecie ODC mam wyjątkowe względy ;)
|
But Manitu jest niemiecki, ale tego sie nie widzi, i nie slyszy :) RRRrrrr!!!" jest francuski i to sie widzi , (charakterystyczny Gerard Depardieu) ale nie przeszkadza,Dzieki Jerry lece szukac Twoich propozycji, czesc z nich widzialem ale bez dubingu a o niego mi wlasnie chodzi
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:49. |