![]() |
ok już wszystko działa nie wiem dlaczego nie widział nagrywarki ale już wszystko działa
|
Cytat:
A czy ty czasem nie masz płyty głównej na nForceX? :idea: |
Cytat:
|
Cytat:
To znaczy którym? :idea: :> |
Witam
ja mam pytanko troche może z innej beczki a mianowicie miałem nagrywarke 812 ale padła i dali mi model 1653 i nie mam pojęcia jak wyciągnąć plik bin w 812 wiedziałem a tu nie mam pojęcia próbowałem tym samym programem co w 812 ale nie widzi mi nagrywarki więc jeśli wiecie jak to zrobić to pomóżcie. |
Cytat:
|
@karel48, poczytaj np na http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html
litek nie jedno ma miano :) |
Cytat:
1. Przed wgraniem nowego biosu. Przed uruchomieniem wylacz DMA, autouruchamianie i wyjmij plyte z napedu. Mozesz wylaczyc ten antywirusa zeby bron boze nie wykryl czegos w trakcie flaszawania. Jesli masz ups to dobrze ale jesli nie to... tez dobrze (jesli masz szczescie). 2. Wgrywanie. Ta czynnosc jest latwa. Wystarczy rozpakowac paczke i uruchomic flaszer. Klikasz na.. kurcze zapomnialem. Ale w kazdym badz razie bedzie tam przycisk ktory jak zobaczysz to na pewno poznasz ze to ten. Wgrywanie moze trwac chwile. Mozliwe ze na 100 % proces tak jakby stanie, ale to pomylka. Nie rob nic, tylko czekaj cierpliwie !! No i masz nowy bios w swojej nagrywarce. Powodzenia. |
Cytat:
|
Hi! Chce zciągnąć bios JS02 do nagrywarki LiteOn SOHW-1673S z tej strony (CDRinfo.pl) od 3 dni i nic.! Wyskakuje tekst:
{ Forbidden You don't have permission to access /software/biosy/DR16JS02.zip on this server. Apache/1.3.33 Server at cdrinfo.pl Port 80 } Sorki ja nie bardzo się na tym znam i potrzebuje pomocy. |
Cytat:
|| |
Ja odkąd przesiadłem się na bios Sony DRU-710A BYX2 (http://codeguys.rpc1.org/firmwares/s...BYX2.stock.rar) nie wiem o klopotach z palnikiem - oczywiście płytki plusy firmowe - PLATINUM (po 1,50zŁ) często zaglądam na forum i widzę że nie ma co zmieniać tego biosu bo są kłopoty z innymi dlatego polecam tym co mają problemy sprawdzić ten bios - nagrywam przy prędkości x4.
|
Cytat:
nie wiem jak u ciebie , ale u mnie na 10 odpalonych orginalnych filmów wszystkie chodzą :) , nie wiem tylko jak nagrywa na płytkach " chodnikowych " ??? |
Cytat:
:spoko: |
Wgraj poprzedni bios :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:17. |