![]() |
Antispyware...
witam...
potrzebuje jakiegoś darmowegi (ew. trail + słodzik) antispyware... bo mi kurde gówna na kompa powłaziły i nie dają mi spokoju... reputy czekają... a i nie chce formatu c: :> |
Spybot
Ad-aware Se |
jeszcze Spybot - Search & Destroy ale ja wiem czaszmi coś mu się myli. :)
|
Dzięki bardzo... wypróbuje... zobaczymy...
|
oprocz tego
hijackthis Spyware Remover moim zdaniem najlepszy jest jednak AD-Adware SE |
Ilość załączników: 1
kurcze niby mi te gówna usunęło ale co jakiś czas mi wyskakuje takie okienko... o co chodzi z tymi portami??
|
1. A masz zainstalowane wszystkie łaty do windowsa?
2. Ostatnio M$ wypuscil jakis program do usuwania spyware, ale niestety zapomnialem jak sie nazywa :/ |
Coś mi się wydaje, że masz jakiegoś trojana... znajdz program do zamykania portów i zamknij te ktore są podane w tym komunikacie, potem przeskanuj jakimś dobrym antyvirem system i wszystkie partycje... a jeżeli nie pomoże to niestety format
|
Spróbuj MS Windows AntiSpyware. Narazie jest w fazie beta, ale wg mnie i nie tylko, jest lepszy od ad-aware'a czy spy-bot'a. Wg mnie jest to chyba jeden z nielcznych programów, który udał się Bill'owi:D
|
ale port 8080 jest chyba konieczny do www.
|
Cytat:
|
ja zwykle jak cos mi sie zagniezdzi to patrze na procesy, (trzy palce(ctrl+alt+del) i zakladka procesy) szukam czegos podejzanego, trudnego do zidentyfikowania, jesli znajde to szukam pliku, jak znajde plik to za mykam proces a plik usuwam, nic lepszego, ale i tak polecam Ad Aware SE prof i uruchom koniecznie ad- Watch'a jest dobry nic sie nie przemknie, polecam strone nowe.pl
|
dzięki bardzo ale przeskanowałem już różnymi programami i dupa... wykrył ale usunąć nie może...
a co zrobić żeby ad-watch działał?? bo u mnie jest niedostępny... ---UPDATE--- temat nieważny... był format c: :> |
Spykiller 2005 ver 30 dniowa. Ale pomogla mi nie raz ;)
|
Port 8080 jest to podstawowy port Proxy.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:07. |