![]() |
Jeszcze ode mnie lekko spóźnione najlepsze życzenia :piwo: :)
|
lepiej późno niż wcale
alles najlepszego Grzeniu |
Dziekuje raz jeszcze wszystkim za zyczenia :)
@Zetoxa - Tobie musze oddzielnie za pozdrowienia dla zoneczki. Z upowaznienia pisze: dziekujemy i odwzajemniamy :) PS Zagrycha po kolei, kuchnia wyrabia tylko 5 przekąsek na dobe ;) |
i ode mnie przyjmij zyczenia wszystkiego najlepszego, zyj dlugo i szczesliwie i odwiedzaj jeszcze czasem forum :sylwek: :fala: :sluze:
|
100lat
:piwo: |
wszystkiego naj :piwo:
znow spoznione :> ale jak zawsze szczere |
spoznione :( ale szczere
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
... duuuuużo zdrówka i cierpliwości dla młodego tatusia, pozdrowienia dla koleżanki-małżonki ode mnie i koleżanki-małżonki :piwo:
|
Nio to standard dużo :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :sluze:
|
:piwo: Wszystkiego najlepszego :piwo: :sluze: |
Hehe, od siostrzenca tez wszystkiego najlepszego, wpadne dzisiaj, tylko naszykuj cos dobrego ||
|
Hej dzieki wszystkim ktorzy pamietali i chcieli sie dopisac do zyczen. :)
Bardzo milo jest wpasc sobie na forum i zobaczyc zyczenia od tylu z was - to jest ta przyjemna strona medalu. Druga ta mniej przyjemna, to ta ze czlowiek uswiadamia sobie ze znowu ma rok na karku wiecej, a tu chcialoby sie zeby juz nie przybywalo. No ale nie ma sie czym przejmowac. Wypada teraz zebym zabawil sie w barmana, a wiec kolejka dla wszystkich :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: Na zagryche doloze po zielonej kropeczce ;) |
Wszystkiego Najlepszego !!! :piwo:
|
Wszystjueko NAJ* Grzeniu :piwo:
:sluze: :sluze: |
Wszystkiego najlepszego! :sluze:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:35. |