![]() |
Mam problem z filmem dvd!
CHciałbym zrobić sobie kopie filmu Dvd z gazety(ma on na początku reklamy)i nie mam pojęcia jak pozbyć się tych reklam,za diabła nie mogłem ich usunąć żadnym programem,chyba,że usunąłbym też menu,ale te chciałbym zostawić.Co z tym fantem zrobić??
|
DVDRemake, albo Vobrator+IfoEdit, albo PGCEdit.
Było, szukać , czytać! |
oki dzięki.Zobacze czy dam sobie radę:)Pozdrawiam
|
AnyDVD i po problemie :D
|
AnyDVD raczej nie działa:)nie da sie nim usunąć reklam.DVDRemake jest the best.
|
Cytat:
AnyDVD raczej zabezpieczenia i pozwala na pomijanie reklam ale tylko przy odtwarzani ClonemDVD zrobisz to bez problemow |
hmm zdaje mi się,że clonem też nie da sie tego zrobić:)przynajmniej ja nie mogłem(on pozwala wyciąć niektóre rzeczy,ale reklamy nie dało mi się nim usunąć)ale jak już pisałem dvdremake robi to bezproblemowo.Dzięki za pomoc
|
mogę tak raz napisać - nie chce mi się gadać.
|
Cytat:
|
CloneDVD mam 3.0 może w wersji 2.0 idzie:)a co do Anydvd to nie jestem pewien,mniejsza o to,już sobie poradziłem dvdrameke.Dziękuje za pomoc.
|
Robs dał najlepszą odpowiedź DVDRemake i wszystko w tym temacie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Moze i najlepsza i najlepszy jest ale ClonemDVD tez mozna to zrobic . |
dobra wycinam te reklamy i mam nastepny problem:jak już zrzucę film ponownie bez reklam to mi nie działa menu(bo menu nie usuwam)są problemy z przesuwaniem do następnego rozdziału.Jakiej wersji clona używacie??
|
Teraz użyj PgcEdit'a, w trybie Trace Mode, bez problemu zobaczysz dlaczego menu jest pomijane.
Coraz bardziej zastanawiam się nad popełnieniem tutoriala na temat PgcEdit'a :idea:. Tylko jest trochę problem z czasem, no i tutorial musiałby by być też spory ;) . Kertoip |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:25. |