![]() |
Cytat:
Co daje wyłączenie w nero opcje trybu wysokiej zgodności z DVD ???? |
Dzieki, sprobuje zainstalowac ale teraz cos nie idzie pobrac z cdrinfo. blad 403
|
Ja mam zainstalowany bios cstj i też jestem zadowolony natomiast nowego biosu nie wgrywam bo nie ma takiej potrzeby aby ulepszać coś co itak jest znakomite. No i pozdrowko dla wszystkich.
|
Znalazłem - potrzebny BookType 135.
Przepraszam za zawracanie głowy |
Witam widzę że jesteście w temacie. Mam pytanie dlaczego po wgraniu najnowszego biosu nie mogę zmienić book typa na DVD-ROM.? Na wcześniejszym mogłem bez problemu przez Book Type 133 lub przez KProbe
|
Cytat:
|
Cytat:
Verbatim +(8) Made in Taiwan;nie Indie i Chiny. Z innymi nawet TDK bywało -+-+-+-różnie.Pozdrawiam :piwo: |
Czeiść wszystkim ! Mam mały problem mam Litka 1653S z najnowszym biosem i mam pytanko . Na jakie nośniki najlepiej wypalać filmy w formacie DVD żeby normalnie chodziły w stacjonarnym odtwarzaczu ? nagrywałem na OMEGA i Hawk i po krótkim czasie oglądania film zaczyna się wieszać .
|
Cytat:
Ps. Oczywiście mowa o nero! Cytat:
|
a ja mam CS07. czyli jaki stabilny polecacie?
|
Ps.Zostalem przy CSOC i nikt narazie nie może mnie przekonać do zmiany.[/QUOTE]
To tak jak ja - poki co to uwazam ze CSOC jest najlepszym (najstabilniejszym) biosem do 1653 - nie mam z nim zadnych problemów !!! - Polecam w 100% ;) |
hmmm ratunku!!
Ilość załączników: 1
Wgralam nowy bios do tej nagrywarki dvd ale cos nie tak jest... pokazuje mi stale taki komunikat jak w zalaczniku, moze mi cos podpowiecie bo ja juz nie mam na to pomyslu:( nagrywalam na EMTEC dvd + ...
|
Ilość załączników: 2
To dodam jeszcze 2 testy Samsuga Pleomaxa 8x DVD-R - 1.40pln za sztuke.
Niestety testy też nie są powtarzalne, ale wyniki zawsze w normie. Ps. Te niestety też - proszę o radę co jest nie tak że wrzucone obrazki nie sa otwarte :-o |
Ilość załączników: 2
Cytat:
To ja też zapodaje: Platinum minus na nowym nośniku CMC oraz Verbatim Advanced AZO 8x (co znaczy marka) Niniejszym pokuszę się o stwierdzenie, że Litek potrafi nagrać nieżle nawet minusy jeżeli nośnik jest wysokich lotów - tutaj uwaga Platinum niestety nie jest tak powtarzalne jak Verbatim. Speed x4 w obu przypadkach. Ps. Dlaczego te obrazki nie są widoczne - ktoś wie ??? |
test na biosie CS0G
Ilość załączników: 1
na biosie CS0G płyta DVD -platinum 8x co sądzicie o tym wykresie i napiszcie jakie pi i pif jest dobre!!!!!!! ???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:28. |