![]() |
Wiem,wiem przecież pisze ,że "spuźnione ,ale sczere życzenia " ;)
|
Cytat:
Ej, ale DOOMSday się już skończył... :) |
Ilość załączników: 1
Spuźnione,ale sczere życzenia wszystkiego najlepszego z okazji "dnia kobiet" .
|
Cytat:
No nie wiem, nie wiem :idea: Wczoraj w jakichś wiadomościach podawali Że chyba w jakimś powiecie Kobiety obsadziły wszystkie kierownicze stanowiska Ostało się tylko dwóch: komendant Policji i proboszcz :O ^_^ BTW Czy Adminem byłaby wtedy Bartezka? :> :niepow: |
Cytat:
|
heh, spoznione ale szczere :)
wczoraj tylko Zonie, Mamie i Tesciowej zyczenia zlozylem :D coz, w kazdym razie ciekawe czy jakas kobieta to wogule przeczyta :D bo jakos malo zfeminizowane jest to forum ;) ale nie wazne! wazne: WSZYSTKIEGO DOBREGO :D |
I tym optymistycznym akcentem mr_spock zakończył aktualność tego tematu :taktak:
Życzeniodawcom gratulujemy udziału :jupi: A życzeniobiorcom gwarantujemy :czytaj: Że pamięć o nich na pewno nie wygaśnie :ognicho: Przynajmniej do kolejnego 8 marca Potem się pomyśli :idea: Jak to podsycać dalej :mruga: :kwiatek: |
Postanowilem uczcic to swieto i poszedlem dzis na manifestacje feministyczna.
Bylo bardzo fajnie, zrobilem troche fotek... i wszystko bylo by ok, gdyby nie wszech polaczki zucajace jajcami i sniegiem... na szczescie policja przebiegla po kilku z nich i juz nie mieli takich wesolych min "NIECH SIE SWIECI 8 MARCA" |
Cytat:
Ode mnie również najlepsze życzenia :) |
Witam!
No... uffff zdazylem jeszcze jest 8 :) Najlepszego pieknym paniom... no dobra tym brzydkim tez :P ale chyba zadna sie za brzydka nie uwaza :) Same piekne w tym kraju :) ps. nie ma brzydkich kobiet... czasami tylko wodki brak... |
Rowniez i ode mnie dla wszystkich pan i nie tylko tych odwiedzajacych nasze forum ;p
|
Ja rowniez sie dolacze do zyczen. No i je zloze - wszytskiego najlepszego :)
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/member.php?u=11365 |
Cytat:
:mruga: |
a ja skladam zyczenia wszystkiego co najlepsze Wszystkim Paniom ale nie z okazji 8 marca, a tak bez okazji, ot po prostu
http://www.kwiaty.pl/if2/img/pic/1/0...1049287571.jpg p.s. jezeli Ktorakolwiek Kobieta na tym forum to przeczyta to niech sie wpisze prosze, zeby ten topic nie wygladal jak nabijanie postow ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:05. |