![]() |
zabezpieczenieAudio
Czesc
Przegrywalem plytke audio programem CloneCD na przegranej plytce slychac tykanie (jak sekundnik) to nie jest wina odtwarzacza raczej zabezpieczenie Jakim programem moge przegrac ta plytke aby pominac zabezpieczenia (nie bylo slychac tykania) Przegralem ta plytke programem alcohol120%, ale tez tyka (moze nie umiejetnie go ustawilem) |
Do płyt audio to tylko EAC :)
|
Czy mozna przegrac skopiowac ta plytke tak aby nie bylo slychac owego tykania
i jakim programem |
spróbuj...rippuj do obrazu cue+wav.
|
a ja podpowiem program AnyDVD wypróbuj go ... po zainstalowaniu i uruchomieniu programu zobaczysz całą zawartość płyty udio
|
Juz druga plytka mi sie taka trafila
Przegrywalem Alcohol'em 120% Mam przegrywarke TEAK CD-w540E Chodzi mi o kopiowanie plyt CDr Czy AnyDVD sluzy do kopiowania CDR czy jest to jakis program pomoscniczy |
nie AnyDVD "zdejmuje" zabezpieczenie płyt AudioCD i pozwala na bezproblemowe rippowanie płyty
|
co to jest rippowanie plyty
|
przepraszam powininnem napisać kopowanie płyty, taka płyta widziana jest jak AnyDVD jest w trayu jako wolna od zabezpieczeń.
|
Napisz mi krok po kroku jak to zrobi
Czy przez nero ja skopiowac na HDD |
po pierwsze zainstaluj AnyDVD z tego adresu : http://www.slysoft.com/en/download.html po ponownym uruchomieniu kompa AnyDVD będzie w trayu ( zobaczysz głowę liska ) umieść płytę w napędzie i przystąp do kopiowania ( dowolnego)
|
To tez nie pomaga
Mialem zainstalowany AnyDVD i kopiowalem z plytki na plytke i dalej to samo |
Zrobile tak
Przebralem muzyke z cd na hdd jako .wav a pozniej z hdd na nosnik tylko nie wiem co to jest za rozszerzenia .nrg ? Ale wszystko OK, nie ma trzaskow Dzieki |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:05. |