![]() |
Cytat:
maniek |
Cytat:
Ostatnimi czasy to najbardziej nieprzewidywalne jakościowo płytki :\ Trafi na trefną i znowu zwali na odtwarzacz/spawarkę :taktak: A co do booktype To kolega zakszu ma LG GSA-4160 Która do chwili obecnej niestety bitsettingu nie obsługuje :nie: O czym była już mowa parę postów wcześniej :> :D |
wypróbuj TDK już kosztują po 2 zl, czasem tak bywa że z zakupionej partii np 10 plyt polowa jest uszkodzona , nie przejmuj sie kup po jednej z każdej lepszej marki na którąś trafisz że będzie ok. a co do + to też na pewno któreś przeczyta , wypalaj jako dvd rom / wg księgi / to opcja w nero , mój onkyo też mia nie czytać żadnych oprócz oryginalów a nawet dvd rw czyta , trzeba tylko dobrac plyty .pozdro
|
Cytat:
Dziwny jest ten świat :idea: Musisz spróbować dopasować jakieś "minusy" Może akurat palnik albo stacjonarka ich nie lubi Albo jakaś trefna partia Verbów Albo po prostu nagrywarka z minusami sobie nie radzi :nie: :mruga: |
Witam wszystkich
Faktycznie stacjonarka czyta +R. He he a mi nawet do głowy nie przyszło. Wcześniej prubowałem na jakiś badziewiackich +R i nie wchodziły,dlatego pomyślałem że nie czyta+r, teraz wypaliłem na verbatim+r i wchodzi. Nawet się nie tnie. Tak tylko czy to znaczy że mój palnik nie radzi sobie z nagraniem filmu na -r? Może jest jakiś wadliwy? Tak jak pisałem emtec wszystlie się tną(-), ale żeby verbatim-hm pierwsze słysze. |
Cytat:
:D |
fakt zaspany jestem i przeoczyłem. czyli sprawa ewidentnie po stronie nagrywarki, aspi.... itd. jak gdzieś na Twojej fajnej liście ;)
|
Cytat:
Cytat:
:> |
wiecie co problem jest banalny: płyty EMTEC to syf do potęgi. i to wszystko na temat cięcia się filmów nagranych na tych wynalazkach.
|
Cytat:
Jak taką zwykłą czynność ty musisz z pompą robić - to się nie dziwię :nie: Same przygotowania to chyba ze trzy dni trwają :taktak: :> Cytat:
Cytat:
:czytaj: :mruga: :piwo: |
No, ale wiesz ze jakie sie ma taka pompe to "to" troche czasu zabiera;)
A co do ilosci/jakosci to rzeczywiscie cos w tym jest :P :piwo: |
Cytat:
Za stodołę? :O Ja w tym czasie już 10 postów napisałem :czytaj: Bo wiesz, 3% to strasznie mało :smutny: Więc idę w ilość, a nie w jakość :pisze: :jezyk: :piwo: |
Cytat:
Ja bylem pierwszy :taktak: z tym ze poszedlem w miedzyczasie zrobic siusiu;) a ty mnie w tym czasie podstepnie ubiegles :taktak: Ahhh... ty... :slonik: ;) :piwo: |
Cytat:
podziekujemy :taktak: @zakszu - niech Cie przypadkiem nie kusi nagrywac 2,4x! :nie: Predkosci >4x! :taktak: |
Cytat:
Wystrzegaj się nagrywania x2.4 :\ Minimum to x4 :taktak: Udowodnione wielokrotnie na forum :czytaj: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:42. |