![]() |
Wielkie dzieki, poprostu nie mog***322;em si***281; doszuka***263; tej opcji, w***322;a***347;nie w adobe premiere. Tw***243;j post zmotywowa***322; mnie do g***322;***281;bszego szukania no i znalaz***322;em :)
file/new/title Musze przyzna***263; ***380;e ma***322;o intuicyjne. |
Wi***281;kszo***347;***263; program***243;w do edycji wideo ma opcj***281; wstawiania napis***243;w, np Adobe Premiere.
|
To ja się podlłącze do tematu. Również chę dołączyć napisy końcowe do filmu. A mianowicie chodzi tutaj o obrókę video. Problem tkwi w tym że nie znam żadnego programu który by dodawał "efekt" napisów końcowych poza Windows movie maker'em. WMM robi to szybko prosto i bezboleśnie ale gotowy materiał usilnie kompresuje do formatu wmv. Niestety przekonwertowanie go chociarzby spowrotem do nieskompresowanego avi abniża jakość.
Czy ktoś zna jakiś inny program do takich działań? |
normalnie, dopisujesz linijki na dole [można ręcznie jeśli dużo nie jest]
musisz do tego celu je przekonwerterować na chwile do formatu czasowego i doklepać |
napisy koncowe
Chcialbym wstawic do filmiku naspiy wlasnej roboty, tzn tak jak sa zawsze na koncu kazdego filmu czyli kto gral, rezyser itp tylko nie wiem jak to zrobic prosze o pomoc
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:09. |