![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Sprawdź i daj znać :taktak: |
Cytat:
bez podnoszenia VCore leci na @3.6|| FSB mam 257, AGP/PCI jest zablokowane na 66/33 wiec nie powinno byc problemow z kontrolerem IDE a Nero zmienie... bo to moze od tego... :wsciekly: |
Cytat:
A do filmów używaj DVD Decryptera Przy podkręcaniu proca ruszałeś FSB systemowe? Czy tam jest na stałe zblokowane? Bo nie w temacie jestem :mruga: |
Cytat:
Abit IC7 ; P4 2.8@3.6 Nero 6603 |
Cytat:
Czy masz zainstalowane ASPI? Jeżeli nie - to znajdź i zainstaluj ForceASPI 1.7 Konfig dobry :taktak: Bios też dobry - tylko raz jeszcze sflashować A program do nagrywania to .... I płyta główna to .... :czytaj: |
Cytat:
nie TDK"+", Verbatim"-" hmm, a ktory polecasz? co ASPI ? :] Primary M. WD800JB-00CRA1 S. WD1200JB-00GVA0 Secondary M. DVD-RW |
Cytat:
I od kiedy tak jest? Od zawsze? A płyty to "plusy" czy "minusy"? Pierwsze co bym zrobił - to raz jeszcze biosa wgrać spróbował :taktak: Sprawdź ASPI Jaki masz konfig jeżeli chodzi o IDE? |
Cytat:
8x co jaki prog? no konczy oprozniac bufor po głowie mi sie kreci cos 107 b2v5 czy cos takiego |
Cytat:
Przy jakich prędkościach nagrywania? :idea: Jaki prog? :idea: Który bios od Herriego? :idea: |
Zwis pod koniec nagrywania...
Nec ND-2500A z biosiem tym zmodyfikowanym od herriego.
czasami sie zawiesza podczas nagrywania, konczy juz oprozniac bufor... jakies 2 sekundy i by skonczyl... a tu lipa...zwis :| Ktos sie z tym spotkal? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:00. |