![]() |
LG 8525 a Nero
Nero 66015 przy mojej nagrywarce nie chce nadpalić . I nie jest aktywny test nadpalenia w Nero Tools . Ustawienia zrobiłem w opisany sposób i bez efektu .
Nie wiem co się dzieje . |
jeśli masz Alco lub CloneCD to musisz wyłączyć ukrywanie ATIP
jeśli masz zamiar pytać jak to zrobić to 'Szukaj' ci odpowie, wałkowane to było wiele razy |
nie ma takiej wersji Nero 6.6.0.15 :), może masz wersje 6.0.0.15? ona akurat ma błąd z nadpalaniem, zmień na inną wersje.
|
Wgrałem Nero 66o8 i nadaj jest kicha . Alkohola wywaliłem .Jest błąd zapisu pod koniec .Pomocy
|
weź najpierw odinstaluj całkowicie Nero, skasuj po nim pozostałości z dysku, wyczyść rejestr z wpisów Ahead i Nero
potem instaluj na nowo musisz niestety też zainstalować Alcohola, bo prawdopodobnie podczas odinstalowywania Alco nie wyłączyła się opcja ukrywania ATIP, trzeba ją najpierw wyłączyć, potem dopiero wywalić Alco |
Hmm, a moze szybciej bedzie format c:??:)
|
Szkoda mi robić formata . Najpierw musze ściągnąc z kompa choć fotki dzieciaka . Reszta wynocha . Więc najpierw musze uruchomić nagrywanie .
|
Kicha nadal . Zrobiłem wszystko co opisał Y@ankee_PL i po wgraniu nowego Nero 6608 jest to samo . Przy 99% i prędkości x8 wyskauje błąd ."Write error ".
Co teraz ? |
a ile MB chcesz wcisnąć na płyte?
i wgraj nowszy bios o ile taki jest |
698 albo 700,10 albo 701 Mb. A bios mam 1.03 czyli najnowszy do mojej wypalarki . Jest to 1.03 .
|
Przeciez to nie jest blad na owerburningu, pewnie plyty masz do kitu i tyle.
Zeby tu mowic o klopotach z nadpalaniem musialbys miec kompilacje powyzej 703MB, albo z wykorzystaniem krotkiego lead outu powyzej 715MB. |
Cytat:
PS Mam tą nagrywarke i nie sprawia zadnych problemów :D |
POMOGŁO !!!
Zmieniłem płyty z Datexa Silver na Vakoss Silver . Nagrywa sie i jest OK . Dzięki za zainteresowanie i podpwiedzi . Adam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:46. |