![]() |
Powinno nagrać ale niekoniecznie na CDR. Na CDRW jest łatwiej ale na dobrym- na TDK czy na Memorex (podkład INFODISC) z predkością x4. No i mam nadzieję, że w Alcoholu masz zaznaczoną opcje "ukryj ATIP" bo bez tego nie zadziała.
|
Cytat:
|
Oznacza to nie mniej nie wiecej, ze jesli masz jakis wirtualny naped i chcesz odpalic gre, to nie wyskoczy ci informacja typu, wykryto naped wirtualny lub porgram emulujacy
|
SafeDisc 3.20.022
Podczas odczytu wystapiły błędne sektory do 10000 z groszmi. Nie jestem jak narazie zbyt oczytany co znaczy "SafeDisc 3.2 nie blacklistuje napedów wirtualnych".....
|
Cytat:
|
SafeDisc 3.20.022
Witm wszystkich.
Czytałem na tym forum o kopiwaniu zabezpieczenia jak w temacie, uzywałem Alcohol 1.9.2.1705 i nagrywarek LG GCE-8320B oraz nowszej Lite-on LTR-52327S z ustawieniami CD2/3i prędkościami x8, x4- zapis i bezskutecznie może jakaś rada co dalej.....Aha gra którą chce skopiować to heroes IV Platynowa Kolekcja, gra ma zabezpieczenie nie pozwalające odpalić jej z obrazu płyty...... |
Cytat:
|
Więc jeżeli mam litka SOHR-5238S to chyba powinien bezproblemowo kopiować s3.20 :)
A właśnie jest to dobra nagrywarka? || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mnie wydaje się, że SafeDisc 3 nie wykrywa Alcohola 120% (przynajmniej przy TheSims 2), tylko CloneCD. Wystarczy w CloneCD Tray włączyć Ukryj nośnik i po kłopocie - tak mi powiedział facet w pomocy technicznej EA Games po tym, jak mu powiedziałem, że nie chcę nic odinstalowywać, bo mam zakupione licencje na te programy ;) A na początku upierał się przy deinstalacji... Widać że chamy.
|
Próbowałem, wyłączyłem Clone CD, DVD się nie da, i jak włączę grę wyświetla taki oto komunikat:
http://img103.exs.cx/img103/9002/screenhunter0019qt.jpg Ma ktoś jakiś pomysł ? Nie chciałbym odinstalowywać wszystkiego co przeszkadza w uruchomieniu tej gry. |
Cytat:
Warto instalować A 120 w innym folderze i zmienic nazwy wirtualnego napędu oraz jego sterowników (chociaż na SecuROMa i tak nie działa). |
Gra Splinter Cell
Gra Splinter Cell jest zabezpieczona SafeDisc 3. Alkohol 120% robi bez problemu obraz tej płytki. Ale, nie chcę odinstalowywać wszystkich programów typu: Clone, Nero bądź Alkohol żeby w nią pograć. Przy każdym uruchomieniu gry wywala komunikat żeby odinstalować wszystkie programy emulujące i nagrywające. Czy jest sposób żeby pograć w grę nie odinstalowując tych programów ??
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:07. |