![]() |
dlaczego nie chodzi??
mam plik w formacie avi i jak go uruchamiam to wypisuje mi cytuje: Nie znaleziono kombinacji filtrów do zrenderowania strumienia.
dlaczego tak sie dzieje wspomne ze mam duzo innych plikow w tym formacie i z zadnym nie mam probelemow a ten nie chodzi przypuszczam ze moze brak jakiegos encodera ale jakiego? jak to sprawdzic i co z tym zrobic |
he he - pewnie filmik DivX ;D . Polecam stronke divx.pl - tam znajdziesz kodeki i odtwarzacze do sciagniecia
|
to nie to na pewno nie to
oprocz avi mam duzo divx i wszystko chodzi a ten nie chce dlaczego?? tak jak pisalem pewnie brakuje mi jakiegos kodere ale jakiego? divx mam |
może avi jest pacnięte, sprawdzałe¶ na innym komutrze
|
Sciagnij angel potion albo smr
Musisz kabinowac, zalezy jakim kodekiem byl zrobiony ten film. Ogolnie radze pokrecic sie po roznych stronach o divx i posciagac rozne kodeki. |
a pomoglby gdybym sciagnal nowsza wersje WMP bo w tej chwili mam chyba 6 a jest juz 7 czy nawet wyzej
|
Wyglada na to ze avik jest niecaly; pomoc moze VirtualDub:
Wczytaj plik do niego - jesli wyskoczy okno z bledem a'la "index corrupted" OK-nij, z menu Video wybierz DirectStreamCopy reszty nie ruszaj, potem SaveAsAvi... do nowego pliq i obacz czy pomoglo |
po pierwsze:
-najlepszy mPlayer to 6.4xxx po drugie musisz mieć -divX ;-) 3.11(zhakowane kodeki które nie s± kompatybilne z 4.XX !) -divX 4.XX(jaki¶ nowy - zdaje się że .12 albo .14) i dać mu opcję "play all divx contents from 3.XX" na "no" -może ci brakować sterowników amv i wmv, albo svcd czy cu¶. Zamiast 3.11 może chyba być 3.22 ale nie ręczę głow±(swoj± przynajmniej ;-) to tyle odemnie. Je¶li dalej nie działa to szukaj innej wersji(ma dc zawsze jest po 2... conajmniej) pozdrawiam Batou |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:27. |