![]() |
Byłem w znajomym sklepie komputerowym i sprawdzali mi całego kompa i okazało się, że dysk jest do wymiany :(
|
No to jezeli grasz w NFSU2 to musi byc blad innych gier
|
Mówiłem żadna gra nie chodzi przez neta bo nie chce się włączyć :(
Jedyna, która chodzi wpełni dobrze to NFSU2 :) WolfET się włącza ale gdy tylko jest stwórz nowy profil i najadę na nazwę użytkownika i kliknę lewym to wyrzuca mnie do wina :| A może defekt sprzętowy (grafa lub mobo do wymiany)? |
A moja propozycja???
|
Format c: :( :|
Miałem w tamtym tygodniu, bo nie chodziło kilka programów i komp się wieszał przy starcie :( Nie chcę znowu instalowac tego wszystkiego :nie: Sprawdzałem różne stery od grafy ale to samo :| Poszukam oryginalnych ze strony ATI, może pomogą :) |
wejdz w centrum pomocy technicznej, wklep "diagnostyka sieci" i szukaj, kliknij na "diagnostyka sieci" pod napisem "rozwiaz problem" i Ci zbada co jest nie tak..... powiem jednak ze cokolwiek bedzie nie tak to system jest do reinstalki.... najpewniej......... (a przynajmniej ja nie mam cierpliwosci bo jest kupa babrania sie ktore i tak nic nie da bo "windows wie lepiej" )
|
Hmmm. no to nie wiem. A jaka kolwiek inna gra przez neta Ci chodzi??? Moze jak masz jakiego Firewalla to nie wypuszczasz gry??? A moze jakis inny program Ci blokuje gre???
|
Cytat:
|
Mam 512MB Ram :taktak:
Mam tez problem z innymi grami: UT2004 i Far Cry. Instalowałem je dzisiaj odnowa i nie chcą się uruchomić tzn. pokaże się tylko logo takie jak jest we wstepie i to wszystko, a później wyskakuje do wina :( :| Mam Celka 1700Mhz, AsRock'a P4I45D, 512MB RAM, GeCube ATI Radeon 9550XT, Samsung 80GB/7200rpm/8MB cache i inne duperele> sprawdź w profilu :D |
Moze za malo RAM-u??? Wylacz takze programy dzialajace w tle (te zbedne w tym P2P !! ) moze to pomoze??? Podaj tez swoja konfiguracje kompa. To tez moze pomoc!!
|
W UT i Quake'u się wiesza na 100% bo nie reaguje nawet na żadne CTRL+ALT+DEL :nie:
|
Cytat:
|
Ping masz wysoki bo współużytkownicy twojej sieci cos ściągają/wysyłają zapewne jakimiś programami p2p. A ten komp na pewno ci się wiesza? moze poprostu długo się łączy i trzeba poczekać, albo coś w tym stylu :)
|
Tylko dlaczego jak chcę wybrać multiplayer w UT i Quake'u wiesza się komp a single player działa?
|
MOze ktos co pobiera i Ci zwalnia??? Ja tez gram przez neta chociaz mam neo 128 i w ustawieniach mam predkosc 56k.
Moze tez zalezy to od kompa a gl ramu?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:10. |