![]() |
Cytat:
@ Rycho Nie do końca taką osobę miałem na myśli :) |
Cytat:
|
Cos w stylu "planu Hausnera " ?? Wiesz a ja z koleji jestem przekonany ze u nas to kazdy najpierw patrzy na siebie, najpierw glosno krzyczy ze jest najlepszy a pozniej najlepiej jak umie po prostu kradnie. Mało jest ludzi co naprawde przedkładają dobro tego narodu, a dlaczego ? bo kasa i władza kazdego potrafi zmienic...
Denerwuje mnie zawsze jak ktos komentuje czyjes dokonania, jesli nie wiesz co bys sam zrobil nie komentuj, droga wolna, teraz kazdy moze wleźć na stołek i sie wykazac :) |
Cytat:
Bo jak za poprawianie sytuacji w kraju biorą się całe partie, to potem wygląda to tak jak teraz... |
Tak sie zastanawiam, gdzie uciekaja te wszystkie pieniadze z podatkow co placimy, "biedna Polska" nie ma na słuzbe zdrowia, nie ma na drogi, nie ma na edukacje, nie ma na nic. Najgorsze ze wszyscy wiedza kto z naszych podatkow zyje i wiedza jak oni zyją i nic z tym nie robimy
|
Cytat:
|
Cytat:
Wtedy to już nie ma zlituj się. |
bez sensu... dla sklepow /firm/zarejestrowanych na allegro to powinien byc zwykly podatek jak to sie spzredaje,ale wtedy musialy by byc duzo nizsze prowizje ze spzredazy.... moim zdaniem i tak allegro ma za wysokie prowizje...
a dla zwyklych uzytkownikow???? jak sobie zrobie wypzredaz w domu i spzredam wszytsko co mam, to tez zaplace podatek?? |
Cytat:
eh, ta glupota :\ |
Cytat:
|
Moje zdanie na ten temat:kolejny głupi wymysł rządu ,który chcę z nas jak najwiecej zedrzeć.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
... śmierć i podatki, dwie najpewniejsze rzeczy na świecie :smutny:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:13. |