![]() |
Plextor 716 U
Witam !!!
Mam pytanko : chcę kupić zewnętrzną nagrywarkę Plextora, a w ofercie oficjalnego dystrybutora są dwie : 716UF i 716U i tu moje pytanie model 716UF napewno jest produktem Plextora w 100 % ale juz 716U wygląda jakby Alstor zrobił zubożoną wersję dodając do wewnętrznej nagrywarki jakąś byle jaką obudowę i sprzedaje jako model "U" - czyli samo USB. Na oficjalnych stronach Plextora nie ma ani słowa o modelu 716U. Może ktoś wie jaka jest prawda bo nie chcę kupować jakiegoś składaka made in Poland. Pozdrawiam. |
nie ma skladaka made in poland ! nie musisz sie obawiac, a wiekszosc jest produkowana w chinach i innych sprytnych krajach
|
A jednak ! Rozmawiałem z Alstorem i jest to kicha made in Poland - składak, sami go robią. Jedyny napęd zewnętrzny Plextora to 716UF/T3. Pozdrawiam.
|
z czego go oni skladaja no nie chyba z podzespolow moze panele tylko skladaja :D
|
Hej ! Oni poprostu wkładają napęd wewnętrzny w jakąś obudowę - na dodatek nie najciekawszą wizualnie - i sprzedają nowy typ napędu . Są lepsi od Plextora - ha ha ha. Pozdrawiam
|
Cytat:
Nawet nie chcę myśleć co by było :nieee: Gdyby okazło się, że w obudowę Plextora wkładają podzespoły Litka :> A potem jeszcze to do innej obudowy USB Made in Polska :O Cóż! Cena jak za Litka całkiem atrakcyjna :D :mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:42. |