![]() |
ja skoro mam obudowe metalowa chcialem ja prysnac jakims kwasem by ladnie zardzewiala... a puzniej jakims lakierkiem by to sie tak zostalo. wyglad by wtedy byl taki sobie niby 'stary'. (blachy do okola kominka zrobilem wlasnie w taki sposob)
problem tylko bym mial ze scianka przednia bo jest plastikowa, no i oczywiscie dwa cd-romy... nie specjalnie chcialbym je zepsuc malowaniem na jakis braz czy cos takiego... narazie jest orginalnie i niewiem czy kiedykolwiek sie do tego wezme. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
EDIT: Jeszcze wazne pytanko: Czy mam to czyms matowac i odluszczac? Co do blachy, a co do plastiku z przodu? |
Drukarka biała, klawiatura czarna... Trudno Ci będzie dobrać kolor w stylu tych dwóch naraz ;)
Przy okazji - jak się po trochę dłuższym użytkowaniu sprawuje Siemensik (S65)? :) |
Cytat:
|
epol tu jest szybka [plexa] i nic sie w srodku wiecej nie kurzy :P
a swiatlo nie rozprasza, bo jak siedze przy kompie to go nie widze... [swiatla..], a w nocy niesamowity efekt! :) pozdro ;) |
Cytat:
Cytat:
|
moze jednak zdecydujesz sie na wiekszy "hardcore" ?
skoro juz moddowac to do konca :) http://img18.exs.cx/img18/2040/czerw...ieskauv2rf.jpg pozdro ;) |
pytanie po za tematem aczkolwiek poruszone juz...
@epol masz wyjete zaslepki te pod nagrywarka... czemu tam nie kladziesz dysku ?? zagadka dla mnie... ja mam 3 dyski w komputerze... zrobione chyba fajnie... jeden wiadomo gdzie... drugi na nagrywarce... 3 na tym moejscu na jakim napisalem na poczatku... :P |
Cytat:
Cytat:
|
a u mnie stoi.... opakowanie od soku pomaranczowego z tesco , poj. 1 litr :) tak z braku laku....a co do obudowy... ponalkejaj z tasmy klejacej(lub lepiej lakierniczej) jakies wzorki, i potem pomaluj to z pistoletu... bedie ciekawey efekt!!!:)
|
@REi - erricson u EPOLA??? noi co z tego ze pudelko :D system ten sam i sa dwie ksiazk na dole :D i nawet 1 cd jak pisalem :D
|
Cytat:
Zrobie jakis motyw albo tez mysle nad czarnym dolem kompa i ku gorze bedzie sie robil bialy tak, abym nie musial nagrywarki malowac :D Ksiazki i rozne pudelka sa najlepsze na podstawke pod dysk :) Cytat:
|
a ja tam widze pudelko z sonyericssona :D
|
nagrywarke tez pomaluj :spoko: ;)
ps. widze ze masz ta sama metode co na ja trzymanie podpietych dyskow :D kiedys do kumpli przyszedlem i porsze o jakas ksiazke na podstawke, a Ci mi daja gruby tom i mowia: "Wreszcie sie na cos Biblia przyda" ;) pss. swietnie sie tez sprawdza piramidka cdkow :) mozna dowolnie regulowac wysokosc - slimami nawet co kilka mm :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:37. |