![]() |
Tak to już jest z platformą na AMD - cuda, cuda i jeszcze raz cuda.
A powtarzalności rzadnej - dlatego u jednego ok a u drugiego klapa, nigdy nie ma dwoch takich samych konfiguracji komputera - wystarczy przecież różnica w sofcie. I tak mobo na nforce to rewolucja w platformie AMD - na wcześniejszych wersjach VIA to dopiero się działo ;) |
a w jakimś sklepie internetowym ktoś sie tak wypowiedział na temal LG 4163, ale chwalił ten napęd, może faktycznie to jakiś pojedynczy przypadek coś ma gość z komputerem nie tak :)
|
Cytat:
|
A gdzie to wyczytałeś?
|
Odpowiedź jest prosta w takich przypadkach. ???
To idywidualna zazwyczaj sprawa związana z konfiguracją komputera zarówno tą sprzętową jak i programową. ;) Niekiedy przy tym samym Hardware w dupę daje popalić Software. :idea: |
Na nForce2 i 4 chodzi bez problemu czy na master czy na slave.... i nic się nie gubi :|
|
U mnie na ECS K7S5A jest dokładnie odwrotnie, tzn. nie chce chodzic na master.
|
LG 4163B i chipset Nforce na płycie ? czy to prawda ?
To jest mozliwe ???? cytat ", nagrywarka w porządku - ale... Nagrywarka ma 1 problem - z chipsetem Nforce2 nie będzie pracować prawidłowo jako SLAVE, a tylko jako MASTER. Jako Slave nie nagracie niczego w trybie DAO i nie pomoże nowy firmware. W XP będzie poza tym uparcie "gubić" tryb DMA przy każdym restarcie. Dziwne to, ale cóż - poza tym OK - cicha i (co ważne) dobrze zabezpieczona przed kurzem" - może to tylko pojedynczy przypadek ? ja mam akurat KT400 i chodzi wszystko OK :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:26. |