![]() |
Cytat:
|
Pewnie masz słynny problem z kluczem do windy Xp.
|
WIecie co ręce mi opadły. Za ch..... nie moge zainstalować SP1. W połowi instalacji wywala błąd. Myślałem że coś się źle ściągło i ściągnąłem z innej strony. Ale dalej to samo. Ktoś może tak miał i zna rozwiązanie
|
Cytat:
Sprawdź wiadomość prywatną ;) |
Dobrze się domyślasz. PUNKT 3 i OUT. Jak myślisz wrzucić pod XP SP1 i próbować + poprawki które się właśnie ściągają do pinacla
|
Cytat:
|
Pytań swoich tam skierować nie mogę z wiadomych względów (patrz regulamin tamtego forum). Natomias pod XP nie mam zainstalowanego żadnego service packa.
Pozdrawiam |
Cytat:
EDIT: Jeszcze jedna kwestia na XP masz zainstalowany SP1 czy 2, jeśli 2 to problemy mogą występować ponieważ na SP2 ja też miałem problemy. |
1. Na format DV
2. Poprawki jakieś instalowałem ale sprawdzę te co podałeś 3. Płyta MSI KT400 Athlon 2600XP ram kingston 512MB, grafika radeon 64MB seria 9000 4. FAT32 Dzięki za zainteresowanie i pozdrawiam |
Cytat:
2. Zainstaluj wymagane poprawki do Pinnacl'a TU w zależności od tego jaką posiadasz wersję 3. Jaki masz sprzęt? 4. Jaki posiadasz system plików? Fat32 czy NTFS Pytań na razie wystarczy :) |
DObra Problemu już nie ma poprostu nie rozumiał plików zvgranych przez uleada. Zrzuciłem z kamery przez niego i problem się rozwiązał. Natomiast jest nowy. Przygotowany podczas kompilacji gdzieś za połową (ateriał z 10minut) wiesz program. To co zdążył zrobić nie posiada zakłóceń ale obras drży i zatrzymuje sie i przeskakuje tak jakby gubił klatki. Czym to może być spowodowane. Próbowałem pod 98 i pod XP, ale nie ma to znaczenia. Może coś z kompem??????????? POMOCY ???????????\
|
Witam
Mam już Pinacla 9.35PL. Problem mam z nim taki żde nie chce w okienku po prawej stronie odtworzyć żadnego filmu. Play się wciska pauza się wciska i tak wkółko. Żaden błąd nie wyskakuje ale filmu pokazać nie chcę. A pozatym na koniec kiedy chcę sfinalizować obrobiony materiał chwilę myśli i pisze że wystąpił błąd i kompilacja została przerwana. Może trzeba jeszce coś do niego zainstalować a ja o tym nie wiem. Może jakiś codec. Instalowałem directx 9c ale to nic nie dało. Może ktoś wie w czym jest problem |
Witam
Windows był instalowany tydzień temu. Zauważyłem że większość zakłócen 90% jest wprowadzana w momencie nagrania obrobionego materiału na DVD. Próbowałem robić płytę i uleadem i nerovision. Nerovision wypada trochę lepiej ale i tak zakłócenia są. Kupię chyba programy o których pisaliści i zobaczę czy się poprawi i dam znać |
Kiedy przeinstalowywałeś Winde ostatni raz? Mo chrzani już sam systeme i trzeba go reanimować.
|
Witam
Powyłączałem wszystko co mogłem. Jest dużo lepiej ale nie super. Na 15minutowym filmie zakłócenia pojawiają się ze 6 razy. Są to grupy kwadracików ułożonycgh w linie coś jak parę pikseli obok siebie tylko trochę większych rozmiarów. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:27. |