![]() |
Cytat:
Pozdrawiam |
ej no, poradzcie jak uruchomic te plytki :'(
albo zapodajcie jakie kupic zeby dzialaly - tylko nie mowcie "firmowe" bo firmowe to byly EMTEC'ki zxc |
no dobra, to jest jakies rozwiazanie ale nie wierze ze nie ma mozliwosci uruchomienia tych wlasnie plytek - to nie jest qrna tak ze po kilku miesiacach przestaly sie odczytywac. co, wszyscy na forum uzywaja tylko Verbatimek???
zxc |
Wrócić do kumpla,zgrać spowrotem na HDD i wypalić w/mnie na Verbatimach + Made in Taiwan.Pozdrawiam
|
Dobra, pytanie jest "co z tym zrobic?" Nie powiecie mi chyba ze przez to ze to sa plytki EMTEC nie ma szans juz ich odpalic?
zxc |
Cytat:
|
"Kto czyta ten wie" 8 ) - święta prawda.
|
Cytat:
|
Witam ponown
i niestety znowu z problemem :( Kupilem plytki Emtec DVD+R 4.7GB i nagralem u kumpla dane na nagrywarce Sony DVD RW-DW-D22A uzywajac Nero 6 i zamykajac sesje. U niego plytki dzialaja bez problemu. Niestety u mnie w domu moj naped LG DVD-ROM DRD81200B nie widzi ich wogole - pisze ze nie ma plytki w napedzie. Inny naped Toshiba DVD-ROM SD-M1212 wyrzuca ze system nie moze czytac z nosnika :'( Dlaczego tak sie dzieje i co mozna z tym zrobic? Myslalem ze tak nagrane plytki bedzie mozna odtwarzac w kazdym napedzie PC - teraz mam 50GB danych ktorych nie moge odczytac... zxc |
|
Nio zgadza sie w miedzy czasie sprawdzilem:)
|
Np Sony DRU 110A i następna Sony DRU 120A i dopiero seria DRU 5x0 wprowadza +-
|
A numerek?:)I pytanie ktore pierwsze:)
|
I tu kolego Loki7777 się mylisz pierwsze dvd sony były plusowe (seria dru) :)
|
Hmm, znowu sie...:) Powaznie, nie oznacza, ze ktos ma drogi sprzet, to ze jedzie na oryginalach, a moze szkoda im oryginalow??Tak, ze ich ten problem tez dotyczy.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:30. |