![]() |
Cytat:
|
Ja moge napisac, ze mam WSZYSTKIE, ale nie koniecznie oryginalne;)
|
Chcialem mu dac probna wersje a potem niech sie martwi co j iak (sorka za ten text) albo zarejestruje. Powiedzcie czy ktos ma wszystkie orginalne programy??? Kazdy sie stara miec orginal ale nie zawsze moze.
|
Cytat:
IceManSpy nic nie wspomnął, że ma posłodzonego... może ma oryginała i chce Smartkowi podesłać wersje próbną, żeby np. w przyszłości też sobie go zarejestrował... ludzie, nie oceniajcie innych i od razu po nich nie jedźcie jak ich wogóle nie znacie... P.S. sam wątpie w to, że jest to oryginalny progs, ale nie można od razu ludziom wmawiać tego, że mają piraty... |
Ilość załączników: 1
a ja "netstat live" ale dziala tylko po karcie sieciowej nie dziala z modemami od neo pod usb :(
ale sie nie przejmuje bo neta mam po sieciowce :D |
Netmeter albo jak ma sie neo to starcza sam Autoconnect
|
NetMeter od kilku miesiecy uzywam i jestem zadowolony !! jezeli chesz czegos bardziej rozbudowanego to polecam netlimiter
|
Cytat:
|
Cytat:
NetMeter jest prawie identyczny, potrafi to samo co DuMeter, ale jest freeware. Ale po co go uzywac, jak mozna poslodzic DuMetera...ehh |
DU meter.
Napisz do mnie na icemanspy@interia.pl to Ci go podesle (ok. 1,5 MB). Super program. Sam uzywam :D |
Jaki program do 'zliczania' ilosci sciagnietych danych?
jak w temacie - jaki polecacie? ale taki zeby liczyl WSZYSTKO - mam na mysli - http, gry online, p2p i inne :)... jestem ciekaw ile DOKLADNIE sciagam na 1 miesiac, bo niedlugo wchodzi do mojego miasta chello i 4mbity chcialem sobie 'kupic' :)
pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:11. |