![]() |
Dzieki wreszcie cos sie zrzucilo. Nie wieidzalem ze w Media Player Classic mozna zrzucac obrazy.
|
W Media Player Classic jest opcja zapisz obraz.Działa z wszystkimi filmami (divx,xvid,real,dvd)
|
Cytat:
|
Nie wiem czemu ale mnie za kazdym razem jak zrzucam obraz filmu HyperSnap zrzuca sie za kazdym razem czarny obraz. I to nawet gdy film zapauzuje tez zrzuca sie tylko czarny obraz. W jaki psosob moge sobie z tym poradzic.
|
HyperSnap-DX 5.62.03
Pojawiła się nowa wersja programu HyperSnap DX umożliwiającego wykonywanie zrzutów ekranu z gier (DirectX/Glide) i niektórych odtwarzaczy Video. <Licencja: Trial - 30 dni/Shareware> IrfanView 3.91 Bardzo szybka i zaawansowana w swych możliwościach przeglądarka graficzna. Współpracuje ze skanerem. Jej zaletami są niestandardowa praca z plikami animowanymi, robienie zrzutów ekranu i katalogowanie obrazków. Potrafi obsłużyć nie tylko pliki graficzne, ale także muzyczne, wideo i odtwarzać płyty CD. Jej wielkim atutem jest opcja doinstalowania modułów plug-in rozszerzających jej funkcjonalność, np. umożliwiających obsługę MP3. Licencja: Freeware |
Skróty klawiszowe - tam poszukaj
|
Cytat:
Dzęki za podpowiedź tylko co ja mam zrobić by zrzucić dany screen z filmu na dysk? |
HYPERSNAP-DX - najpotężniejsze narzędzie do robienia screenów :)
|
Ilość załączników: 1
Ffdshow jest taka opcja ;)
|
Jak zrzucić obraz z filmu?
W jaki psosób szybko zrzucić obraz z filmu czy poprzez Paint Shop Pro mogę zrzucić opbraz z filmu i w jaki sposób co mam tam zrobić? Tymbardziej ze standardowy zrzut poprzez Print Screen niestety nic nie pomaga.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:21. |