![]() |
problem z cd textem na LG 8080B
Witam!!!
w oryginalnym opisie sprzetu jest ze nie ma obslugi cd textu , program np. NERO informuje ze takowy tryb jest natomiast proba nagrania cd audio z ta opcja nie wychodzi prosze o pomoc . ps. postepuje zgodnie z opisem nagrywania i odtearzania zawartym na tej stronce oraz bios cdr to 1,06 dzieki za ewentualne zainteresowanie "chwalo" |
Hej!
Przyjacielu, ja też mam Lg 8080b i cdtext hula jak burza! Nawet w nero, przy którym ludzie (niektórzy) mają problemy z tą funkcją. Nie wiem. Może Twój CDROM nie czyta takowych informacji ? Sprawdź to ! |
Dzieki!!!
ale nagrywarka ktora nagrala plytke z cd textem chyba powinna to pozniej widziec ustawiłem ją jako domyślny naped w programie Jet Audio i nic widac tylko nr utworu moze jakis inny program ? |
Niestety mialem takowa nagrywarke i musze stwierdzic ze nie nagrywa CD-textu, probowalem wszystkim czym sie dalo, ale bez powodzenia. A tak co do jej opisu, producent podaje ze nagrywa cd-text, przynajmniej ja mialem napisane ze tak jest.
|
Cytat:
Przynajmniej u mnie tak było! Narka. pozdrawiam! |
Mam 8080B i zanych probleow z cd-textem, nagywalem przy pomocy easy cd creator 4 i Nero, oba prograamy zapisywaly text. Pozdrawiam. Aha dodam taka oczywista rzecz ze cd-text tylko w trybie disc at once.
|
Tu nie chodzi o to czy opcja jest aktywna tylko czy po nagraniu ten CD-Text jest? A probowales odczytac tak nagrana plyte w jakims zewnetrznym odtwarzaczu samochodowym lub jakims stacjonarnym? Ja probowalem i niestety nie ma nic.
|
Cytat:
Przyjacielu. Z całym szacunkiem, ale niewiele odtwarzaczy typu: wieża czy jakieś samochodowe odtw. mają taką możliwość, żeby CDText hulał :-( Przykre, ale prawdziwe. pozdrawiam ! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:56. |