Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   DVD-Video (https://forum.cdrinfo.pl/f13/)
-   -   przegrywamnie Filmów DVD z wypożyczalni (https://forum.cdrinfo.pl/f13/przegrywamnie-filmow-dvd-wypozyczalni-49571/)

tokarool 12.03.2005 19:30

przegrywamnie Filmów DVD z wypożyczalni

hi mam do was takie pytanko:
Kimpel do mnei ma przywiesc troche fimów DVD z wypozyczalni i bed miał je przez jeden dzien wiec musze byc przygotowany.
i tu pytanko jakie musze miec programy zeby przegrac filmy? płytki tzn. na + czy na -??
Na DVD stacjonarnym oczywiscie. dzieks z góry

sc0rpi0 12.03.2005 19:40

Kopiowanie filmów DVD z wypożyczalni to piractwo !!
Pozatym szukaj, szukaj i jeszce raz szukaj (taka opcja na forum jakbyś nie wiedział). Wszystko tam znajdziesz, szczególnie takie rzeczy.

qfir 12.03.2005 19:43

i jeszcze taka uwaga, bo zapewne regulaminu nie czytales :), zanim wyslesz to co napisales, to sprawdz literowki!

tokarool 12.03.2005 19:48

a tam gadacie! piractwo jestemc iekaw ile masz piratów w chaci;/ ja mam troceh ty pewnie tez wiec mi tu niegadaj ze piractwo.
co do szukania ehhh no przyznam sie nieszukałem boniemam czasu zbytnio jutro kupel przychodzi a ja jeszcze niewiem jak sie za to zabrac;/ pozdro

ed hunter 12.03.2005 20:12

Mamy pirata :pirat: na pokładzie!!! ||

imek1 12.03.2005 23:46

i trzeba przyznać, że szczery do bólu :)

Turboni 12.03.2005 23:54

Cytat:

Napisany przez tokarool
a tam gadacie! piractwo jestemc iekaw ile masz piratów w chaci;/ ja mam troceh ty pewnie tez wiec mi tu niegadaj ze piractwo.
co do szukania ehhh no przyznam sie nieszukałem boniemam czasu zbytnio jutro kupel przychodzi a ja jeszcze niewiem jak sie za to zabrac;/ pozdro

po pierwsze jak piszesz to pisz bez bledow moze co :>

nastepna sprawa regulamin forum moze bys przeczytal :>

nawet jak ktos ma ty kopie bezpieczenstwa filmow to nie mowi o tym.

a jak chcesz sam skopiowac - bedziesz bawil sie w pirata - to szukanie nic nie kosztuje wrecz przeciwnie mozesz byc milo zaskoczony co mozesz znalezc wiec troche wysilku nie zaszkodzi.

wiec do dziela szukajka czeka na ciebie :D
i nie zadawaj durnych pytan tylko pierw szukaj

olpiter 13.03.2005 00:11

Ilość załączników: 1
Fajne to foro ||

PvPiotr 13.03.2005 22:47

nikt tu nie przegrywa tylko robi Legalne KOPIE swoich filmow dla pewnosci ze orginal sie nie zniszczy :D i tego sie tzrymaj bo jeszcze ktos wpadnie na pomysl zamkniecia tego forum a mi troche pomaga bo w kopiowaniu DVD jestem Noobkiem :D

KaPi 14.03.2005 14:27

ZPAV :worek_tre

Zamknęli już kilka fajnych stronek, skąd brałem okładki na płyty audio, kiedy moje były już zniszczone. Zobaczcie sobie na ich stronę, pozamykali już chyba z tysiąc różnych fajnych stron! ((

qfir 14.03.2005 14:56

Cytat:

Napisany przez KaPi
ZPAV :worek_tre

Zamknęli już kilka fajnych stronek, skąd brałem okładki na płyty audio, kiedy moje były już zniszczone. Zobaczcie sobie na ich stronę, pozamykali już chyba z tysiąc różnych fajnych stron! ((

na jaka ich strone mamy sobie zobaczyc ???
a jakbys chcial jakies okladki to tu masz wyszukiwarke okladek

KaPi 14.03.2005 15:46

Cytat:

Napisany przez qfir
na jaka ich strone mamy sobie zobaczyc ???

http://www.zpav.pl/dzialania/efekty.asp ((

ed hunter 14.03.2005 15:59

Cytat:

5 stycznia - funkcjonariusze KRP w Warszawie podczas działań na terenie Stadionu X-lecia zabezpieczyli 2147 pirackich płyt CD i 38 CDR
hym... 38% paczki z kijem...hym

qfir 14.03.2005 17:06

Cytat:

Napisany przez KaPi

o widzisz, nawet nie wiedzialem ze takie cos dziala w polsce :D, mam nadzieje, ze do mnie nie dotra ;)

KaPi 14.03.2005 17:38

Cytat:

Napisany przez qfir
mam nadzieje, ze do mnie nie dotra ;)

Cytat:

15 marca 2005 r. - funkcjonariusze KRP w Rzeszowie podczas działań na terenie osiedla mieszkalnego zabezpieczyli 287125 pirackich płyt CD-R i 3132 DVD-R/+R
:D @qfir: To tekst, jaki ukazałby się na stronie, po dotarciu do Ciebie ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:22.