![]() |
przegrywamnie Filmów DVD z wypożyczalni
hi mam do was takie pytanko:
Kimpel do mnei ma przywiesc troche fimów DVD z wypozyczalni i bed miał je przez jeden dzien wiec musze byc przygotowany. i tu pytanko jakie musze miec programy zeby przegrac filmy? płytki tzn. na + czy na -?? Na DVD stacjonarnym oczywiscie. dzieks z góry |
Kopiowanie filmów DVD z wypożyczalni to piractwo !!
Pozatym szukaj, szukaj i jeszce raz szukaj (taka opcja na forum jakbyś nie wiedział). Wszystko tam znajdziesz, szczególnie takie rzeczy. |
i jeszcze taka uwaga, bo zapewne regulaminu nie czytales :), zanim wyslesz to co napisales, to sprawdz literowki!
|
a tam gadacie! piractwo jestemc iekaw ile masz piratów w chaci;/ ja mam troceh ty pewnie tez wiec mi tu niegadaj ze piractwo.
co do szukania ehhh no przyznam sie nieszukałem boniemam czasu zbytnio jutro kupel przychodzi a ja jeszcze niewiem jak sie za to zabrac;/ pozdro |
Mamy pirata :pirat: na pokładzie!!! ||
|
i trzeba przyznać, że szczery do bólu :)
|
Cytat:
po pierwsze jak piszesz to pisz bez bledow moze co :> nastepna sprawa regulamin forum moze bys przeczytal :> nawet jak ktos ma ty kopie bezpieczenstwa filmow to nie mowi o tym. a jak chcesz sam skopiowac - bedziesz bawil sie w pirata - to szukanie nic nie kosztuje wrecz przeciwnie mozesz byc milo zaskoczony co mozesz znalezc wiec troche wysilku nie zaszkodzi. wiec do dziela szukajka czeka na ciebie :D i nie zadawaj durnych pytan tylko pierw szukaj |
Ilość załączników: 1
Fajne to foro ||
|
nikt tu nie przegrywa tylko robi Legalne KOPIE swoich filmow dla pewnosci ze orginal sie nie zniszczy :D i tego sie tzrymaj bo jeszcze ktos wpadnie na pomysl zamkniecia tego forum a mi troche pomaga bo w kopiowaniu DVD jestem Noobkiem :D
|
ZPAV :worek_tre
Zamknęli już kilka fajnych stronek, skąd brałem okładki na płyty audio, kiedy moje były już zniszczone. Zobaczcie sobie na ich stronę, pozamykali już chyba z tysiąc różnych fajnych stron! (( |
Cytat:
a jakbys chcial jakies okladki to tu masz wyszukiwarke okladek |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:22. |